Da am stat
Am prieteni in zodia scorpion, dar nu conteaza zodia, adica nu te lua dupa prostii din astea cu zodiacu` pentru ca nu`i adevarat
Iar cum ai zis: cum se comporta un scorpion, orice om are comportamentul lui si asta nu ii legat de zodie.
oricum cum crezi tu
dar astea`s prostii )
ma refer la zodiac
:*
E perfect, se comporta superb, ori ca era indrag de mine ori nu stiu, dar e un baiat de aur. E gelos, dar nu exagerat de gelos
Am fost, si inca sunt de 1 an jumate
Relatia noastra merge foarte bine. dar depinde si de zodia ta acum.
Ca defect nu cred ca este gelozia, ci mai degraba orgoliul. Uneori e prea orgolios si nu lasa de la el. dar in rest.
Succes :* !
Da am stat...nu mi-a placut deloc este sufocant, gelos intr-adevar esteiubitor darpreamult acukm depindedacaiti si place bafta
Bah, da, sunt cu un scorpion si ii foarte gelos. Si-l inteleg din 2 pct de vedere: 1. ca eui sunt intre balanta si scorpion si deci, si eu sunt destul de geloasa insa totusi ii las libertate, nu-l sufoc, si 2. tin sa-ti subliniez mult faptul ca e foarte tandru, romantic, atent cu pers. iubita, wild in pat, si foarte pretentios la fete: nu se combina cu oricine de pe strada, de asta sa fii tu sigura! Recunoscut in horoscop pentru atentia care o da la detaliile marunte si nesemnificative pentru multi dar foarte importante pentru el. Deci mare atentie las cum te comporti, imbraci, ingrijesti si vorbesti cu el.
Sunt posesivi vor sa stai numai cu ei. te sufoca nu poti face nimk de el cel putin asa a fost la mine a si ii placea sa se laude...
Cam este Si nu poti sa-l prostesti, te simte imediat. Asa ca ai grija sa nu-ti fuga ochii dupa altii, cand esti cu el - esti numai cu el si. punct
Cute Ss întreabă:
Andreea_1521 întreabă: