| Aliinaaaa a întrebat:

Fetele care au mai multi parteneri de ce sunt considerate curve? si de ce baietii care stau cu multe fete sunt considerati foarte tari?
Astept cu nerabdare parerile voastre!

18 răspunsuri:
| Andandut a răspuns:

Pai pe acesti baieti eu de exemplu nu-i consider tari, ii consider curvari. laughing

| Mihai543215 a răspuns:

Pentru ca nu este firesc sa ai mai mult de un singur partener/partenera. Se presupune ca ar trebui sa tii la el/ea. Fetele sunt vazute ca niste curve datorita faptului ca ele, prin fiinta lor, par incente, cuminti si nu ar trebui sa stea cu multi deoarece asta nu inspira ceea ce am zis mai sus. Iar baietii... din punctu meu de vedere unu caresta cu mai multe nu e "tare" ci un prost. La baieti mai e si chestia ca ceilalti prieteni sa fie invidiosi, gen " UAU AI 3 prietene, ce smecher esti", pentru ca se presupune ca pentru un baiat e mai greu sa iti gasesti o partenera decat e pentru o fata. Si inca un mic amanunt, daca baiatu intretine relatii sexuale si se intampla ceva neprevazut, nu pateste nimic, in schimb fata ramane cu "puradelu".

| anonim_4396 a răspuns (pentru Mihai543215):

Imi cer scuze ca indraznesc sa te contrazic un pic. Ceea ce spui tu ca este firesc ca femeile sa aiba doar un partener nu este chiar firesc si nici ca "se presupune ca trebuie sa tii la el" nu este chiar valabil. Mai intai de toate sexul este o necesitate fiziologica. Unii oameni o fac strict fizic. Aceia pot fi si barbati si femei. Este adevarat ca ideal este sa intretii relatii sexuale implicat fiind intr-o relatie bazata pe sentimente, respect si toate ingredientele specifice. Dar daca asta nu se intampla nu inseamna ca sexul este interzis vreunuia dintre noi indiferent daca suntem femei sau barbati. Asa se face ca nici barbatii nici femeile nu trebuie sa fie etichetati cum ca ar fi curve sau curvari. Cuvantul "curva" este sinonimul cuvantului "prostituata" A te prostitua (la propriu) inseamna a-ti vide trupul pentru bani, a oferi favori sexuale contra cost sau spre a obtine alte beneficii materiale. In ziua de azi prostitutia este practicata si de femei si de barbati dar sa gandim si sa observam bine diferentele.

| Neinteresantul a răspuns:

Pai, chestia e ca printre barbati, sa fii considerat curvar e ceva "cool". Sa te lauzi ca ai f**ut cat mai multe fete, in cat mai multe gauri, in mai multe numere si care au durat cat mai mult.
Sincer nu stiu sa-ti raspund la intrebare. Dar e asa cum crezi tu. Cam toti vor fete virgine, dar nu pentru relatie, ci pentru a le dezvirgina si automat pentru a le adauga in lista proastelor carora le-au luat virginitatea.

Dar depinde cine ii considera asa si, ce inseamna sa fii curvar pentru acele persoane. Eu dispretuiesc curvele si curvarii, dar, poate doar eu. Mai sunt si alte persoane care zic la fel, dar daca vine una (cunoscuta drept curva) la ei si le propun s-o faca, ei ar fi instare s-o f*ta acolo pe loc.

| pisicutza_7425 a răspuns:

Pentru ca fetele nu sunt considerate la fel de importante ca si un baiat, de aia.Si noi fetele suntem luate de curve, iar un baiat nu ...totusi nu mereu baieti cu mai multe prietene sunt considerati tari, ci si curvari si asta nu-i o eticheta placuta...

| h3r a răspuns:

Baietii se considera "tari" ei insusi, cred ca asta inseamna smecherie pentru ei.
Sau, intr-un grup de prieteni "tari", sa fi "tare, smecher" inseamna sa ai mai multe pasarici, sa nu stai doar dupa una. Sa faci tot ce vrei iar femeia ta, cea de acasa sa fie sluga ta.
Bineinteles, oamenii din exterior ii catalogheaza drept afemeiati, curvari.
Acum sa revenim. Femeile acum multi ani, erau aproape obligate sa se casatoreasca si sa apartina unui singur barbat. Cu timpul femeile erau tot mai "injosite".
Acum, in prezent majoritatea devin "curve". Meseria de prostitutie stim cu toti ca este una foarte veche si cea mai usoara. Se practica in urma cu multi ani pana in prezent. Nu toate femeiile se mentineau doar pentru un singur barbat, mai ales sa se casatoreasca. Poate de la aceasta "evolutie" au aparut diferentele intre femeile curve si barbati curvari.
Deci, cum am zis si mai sus, baietii nu sunt tari, ci sunt la fel ca si femeile. La fel de josnici si care nu pot fi fidelii unei singure femei. Si asta, ca nu vor.
Din fericire, inca exista si barbati care isi iubesc partenerele si le respecta.

| Neinteresantul a răspuns (pentru h3r):

Trebuia sa zici "mai exista baieti care inca isi iubesc partenerele si le respecta" laughing Pentru ca in cele mai multe cazuri, totul se termina din cauza infidelitatii.

Arata-mi si mie un barbat care sa nu insele! laughing

| h3r a răspuns (pentru Neinteresantul):

Tu.

Dar ce, eu nu sunt tot barbat? laughing De unde stii ca n-o sa insel? big grin

| h3r a răspuns (pentru Neinteresantul):

Iar esti modest laughing

Oricum nu conteaza asta. Pe fete le intereseaza doar sa aratam bine laughing Trebuie sa aratam bine si sa fim curvari si rai, altfel nu ne plac fetele laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Din cauza unei mentalitati invechite. Prin anii 1800 femeile trebuia neaparat sa se casatoreasca ca sa primeasca respect. Casatorite fiind erau un bun comun al sotilor. Pana si faptul de a simti placere sexuala era de comdamnat la o femeie. In mentalitatea oamenilor cele care simteau placere in timpul actului sexual erau tarfe. Nevestele pe vremea aceea faceau sex numai pentru procreere. Fanteziile sexuale erau puse in practica de catre barbati doar prin bordeluri. Ei bine tinand cont de logica asta de tot rahatul, in ziua de azi cele care au mai multi parteneri se presupune ca sunt innebunite dupa sex deci implicit niste tarfe. Oricum logica cum am mai spus este de mare rahat. Femeia e la fel ca barbatul, are sentimente, simtiri, dorinte, nevoi. Cine vede o tarfa in femeia care are mai multi parteneri e un retardat. tarfe sunt doar acelea care fac sex pentru bani.

| i86e2 a răspuns:

Eu cred că e o chestie de instincte, adică de programare naturală și evoluție. O femeie știe sigur că copilul ei e al ei, un bărbat nu poate ști vreodată sigur că copilul e al lui, de asta bărbaților nu le place să fie căsătoriți cu femeile care au fost cu mulți. Bine, acum există teste de paternitate și cu ADN, dar ne-au rămas instinctele.

Pe de altă parte, bărbaților le place să aibă cât mai multe femei, iarăși evoluția, e vorba de perpetuarea genelor, chestia cu masculul alfa, de asta au existat haremuri în vremuri antice, acei bărbați care aveau harem erau invidiați de toți și își păzeau bine haremul cu eunuci.

Nu au existat vreodată, din câte știu eu, femei cu harem de bărbați. La femei e mai simplu, femeile au tendința să vrea un mascul cu genele cât mai bune, pentru ele contează calitatea, nu cantitatea, de asta și sunt atât de selective, fiindcă pot avea un număr redus de copii, care costă multă energie. Bărbații pot avea un număr nelimitat de copii, de asta nu sunt prea selectivi, mulți și-ar băga-o în tot ce mișcă.

Urmeză întrebarea: de ce femeile consideră curve pe cele cu mulți parteneri? Eu cred că e din cauza potențialului ca bărbații lor să meargă la ele. Și femeile sunt programate natural să fie geloase, ca și bărbații, motivul femeilor e că aveau nevoie de bărbat să le ferească de prădători, să aducă mâncare, etc. Nu uita că oamenii au evoluat în condiții naturale, unde o femeie gravidă singură nu avea vreo șansă de supraviețuire. Oricum, îmi place întrebarea ta.

| Ochiverzui a răspuns:

Pentru ca un baiat cand are mai multe iubite este apreciat de prietenii lui pe cand o fata daca spune ca are mai multi iubiti este considerata de prietenile ei o c**va.Pentru baieti noi suntem un trofeu un premiu iar ei se mandresc cu asta.De mult exista faza ca femeile sunt mai prejos decat barbatii si asa mai departe.asta e n-ai ce face. Speram si noi ca se vor schimba vremurile si sa fim si noi la egal.

| Claudia1397 a răspuns:

Buna!
M-am intrebat si eu de multe ori chestia asta! Uite un exemplu banal: o cheie care deschide orice usa e super dar un lacat care poate fi deschis de orice cheie e un ****! La fel si cu noi fetele! La baieti le plac fetele care nu s-au culcat cu oricine! Poate ti s-a intamplat si tie sa zici la anumite fete ca sunt curve! De ce? Cred ca ala e raspunsul si pentru baieti!happy Funda?

| aanny a răspuns:

Urasc sa spun asta dar din cauza unor "proaste" fetele au ajuns considerate niste obiecte sexuale de aceea baietii sunt considerati tari daca au cat mai multe iubite.lor nu le pasa de respectiva prsoana decat de placerea care le-o ofera cand nu mai sunt bune le arunca .....asta e o greseala dar nu sta in puterea mea sa schimb ceva... oricum ca recunoastem sau nu fete destepte sau "proaste" baietii nu pot trai fara ele

| BiiaB a răspuns:

Foarte buna intrebare.Ei bine, parerile sunt impartite, eu consider fetele care umbla cu mai multi baieti-curve iar baietii care umbla cu mai multe fete -curvari happy.
Este simpluhappy..De ce? Pentru ca Dumnezeu nu l-a creat pe Adam si inca 10 femei sau nu a cret-o pe Eva si inca 10 barbati.

| KazumaKwabara a răspuns:

Penru ca baietii sunt niste armasari atractivisi competitivi, si fetele sta stea cuminti cu unul singur ca nu au nevoie de mai multi