Vine din rolul femeii si al barbatului in continuitatea naturala a omenirii si e o discutie lunga. Poligamia la oameni este un subiect complicat, dar cum era vorba aia, pe scurt: o cheie care deschide multe usi e o cheie buna, o usa care se deschide cu orice cheie nu. Sexualitatea femeii este instinctiv mai mult emotionala decat a barbatului dar a fost puternic influentata de factori sociali si, ca exemplu, acum vezi fetite de 13 ani pe strada hlizindu-se: "moaaa fata ce bun e asta". Prin instinct, femeia cauta masculul cel mai "puternic" (arhetipul masculin alaturi de care are sanse maxime de succes mai ales in continuitatea propriilor gene), iar barbatul poate avea si zeci de urmasi, biologic, intr-un an. Imagineaza-ti femeia ca pe o gradina si barbatul ca pe un gradinar: ea are nevoie de samanta potrivita iar el are nevoie sa insamanteze si sa rodeasca. El poate arunca semintele peste tot pentru a avea sanse sporite de recolta, dar daca ea primeste seminte diferite...atunci nu mai e cultura, ci un teren plin de buruieni Natura ne-a facut diferiti si nu putem schimba asta, asta insa nu inseamna ca barbatii care inseala sunt ok, daca revenim la exemplu, ideal este sa pui semintele potrivite in locul potrivit atunci cand trebuie. Eu unul cred in monogamie insa daca nu-s intr-o relatie nu am retineri in libertinism. Si mi se pare acceptabil si pentru o femeie sa experimenteze cu conditia sa nu induca in eroare.
Este o idee preconceputa care dateaza de foarte multi ani. Sunt si femei care au avut mai multi parteneri si nu se stie si altele despre care se afla, de obicei cum se lauda baieti : cine? aia ee am f...si eu.si uite asa.
Dar de ce baietii care au mai multe partenere sunt considerati "cei mai smecheri"? asta nu inteleg eu
In ziua de azi nu mai e chiar asa dimpotriva o femeia care are mai multe relatii e considerata femeie emancipata, iar baieti de obicei spun espre fete ca sunt curve sunt invidioasi rautaciosi ca nu o pot avea deoarece femeia alege pe cine da si pe cine nu, inainte barbatul alegea cu cine sa ramana si cu cine nu astazi pur si simplu lucrurile numai stau la fel.si e mai bine. parerea baietilor e cam urmatoarea pai daca s-a culcat cu mai multi gata e normal sa fie curva dar nu e asa asta e nu s-a potrivit cu unu trece la urmatorul asta nu inseamna ca pe fiecare luna are dreptul sa isi aleaga un partener ( eu vb aici de ani buni adica 3 - 4 ani in care ambi parteneri aleg)dar daca nu se potrivesc nu e normal sa se desparta si sa isi inceapta fiecare alt drum. dupa parerea mea e normal
Desi nu sunt baiat o sa-mi exprim parerea.
Ei nu gasesc alte modalitati de a ne jigni sau ofensa, decat prin acest cuvant "curva".
Ei daca au mai multe partenere, sunt considerati oarecum smecheri, daca se poate spune asa.
Dar in schimb noi fetele, daca doar vorbim cu mai multi baieti, cu mare accent pe DOAR VORBIM, imediat apar vorbe despre noi.
Mnah nu e corect, deoarece pe baieti nu ii poti jigni "curve masculine"
Ma rog.
Eu cred ca ai raspunsul chiar in intrebare. "Fetele care au MAI MULTI PARTENERI". E normal sa aiba mai multi sau doar unul? Daca te referi la mai multi in acelasi timp e curva din start, iar daca te referi la mai multi parteneri intr-o perioada scurta de timp e curva din start. Nu e okay ca fetele sa se "combine" cu orice, oricand pentru ca acea relatie, mai mult ca sigur, nu va dura. Gaseste partenerul ideal sau aproape de ideal si petrece o perioada mai indelungata cu el, decat sa petreci acea perioada cu 10.
Ce?,,Parteneri,,!? Ia mai pune si tu mana pe o carte.=)
Logic ca glumeam.
Baietii nu vor decat un singur lucru de la fete[... ].Asa ca nu se poate sa ai,, parteneri,, fara sa faci dragoste macar o data.
Si asta se face dupa casatorie(din cate mai stiu si eu ).
Dar daca te culci cu mai multi de 1...atunci da.Esti considerata o curva.
=)
Eu nu sunt baiat dar cred ca iti pot spune deoarece am mult pr baieti.Deci,depinde de fata, ce face cu partenerii respectivi. Daca cu toti face sex, nu o poti numii nici fata cuminte.DE ex: azi e cu unu maine cu altul,cu amandoi face sex,pai scuza-ma.Dar sunt si multe pers care vb numai ca sa faca rau si de ex daca vd o fata ca vb cu mai multi baieti,sau a avut mai multi iubiti gata frate, e curva.Dar ti-am zis depinde mult de fata, iar daca ea se stie pe ea atunci n-are de de sa-i pese de lume.Multi baieti o zic din invidie.
anonim_4396 întreabă:
Bananacantareata87 întreabă: