| Alexxiax98 a întrebat:

"Fetele care spun ca doar sufletul conteaza sunt ipocrite.". V-am citat din Ray. happy
Toata lumea crede la fel?

104 răspunsuri:
| Plato a răspuns (pentru OrdanKarris):

"Love is a portion of the soul itself, and it is of the same nature as a celestial breathing of the atmosphere of paradise." - Victor Hugo
Am zis sa te las si eu cu ceva. happy

| OrdanKarris a răspuns (pentru Plato):

"men love idealistically, women love opportunistically" - Rollo Tomassi
"men care about content, women care about context" - Rollo Tomassi
"trust women, to be women" - Rollo Tomassi
"women hate beta simps so much they undertake soul-crushing jobs and careers just to have the financial independance to f*uck and reproduce with the alpha asshole" - Rollo Tomassi

| Freya1 a răspuns (pentru OrdanKarris):

Am văzut cum vorbești despre femei si mi-am dat seama ca nu are rost sa ma obosesc scriindu-ti pentru ca stiu genul tau si si nu are rost sa o ținem pana maine.
Nu fortez pe nimeni sa meargă la sala pentru ca noi muncim sa ne facem un viitor nu frecam menta.Si stai linistit ca am avut iubit ce făceau sala si mai pot avea dar nu am de ce sa iti demonstrez tie pentru ca e pierdere de timp cu cineva ce nu face diferenta intre a te da mare cu cel de langa tine si al tine de trofeu si a iubi, a avea o relație.

| Freya1 a răspuns (pentru RAY):

Dar nu am zis ca, contează doar sufletul mai este si caracterul, gândirea.Tot ce spuneam eu e ca poate sa vina atracția fizică și pe parcurs nu e neapărat de la început.

| RAY a răspuns (pentru Freya1):

Nu,nu ati spus asta fetelor,ati spus ca fizicul nu conteaza deloc,imagineazati sa vada un iubit asta,sa te intrebe ma tu ma vezi atractiv la care voi = ma atrage sufletul din tine,cum ar fi noi sa spunem cand voi va plangeti ca v-ati ingrasat,stii honey sufletul conteaza sa vezi ce palme iti iei, voi ati afirmat ceea ce am afirmat eu nu e adevarat, pai ce facem, aseara sa aflu ca una tot asa cu sufletul conteaza imi spune ca a avut aventuri cu baieti hot =misto deci in cazul lor doar fizicul a contat, cum sa spui unui baiat stau din mila cu tine, eu nu as putea sa stau cu un om fara sa simt ceva, ceea ce ma duce cu gandu la materialism asa zis suflet = banii, se stie ca multe femei sunt materialiste

| OrdanKarris a răspuns (pentru Freya1):

Poti avea sexual unul care face sala, clar. Dar imi vine greu sa cred ca esti capabila sa convingi acel om care este dorit de alte muieri cu disperare, sa renunte la acele muieri ca sa fie intr-o relatie exclusiva cu tine, unde tu ai sa-l sacai toata ziua, ai sa-i storci nervii asteptand atentie, va trebui sa renunte la libertatea sa pentru planurile tale.

Deci sa inteleg ca nimic in afara de planurile tale, reprezinta "frecare de menta". Cum ramane cu planurile mele ca barbat? Daca ceasul tau biologic ticaie, de ce trebuie eu sa-mi schimb planurile pentru ca ai tu o urgenta si o graba? Eu nu am ceas biologic, nu ma grabesc. La 29 de ani, distractia abia incepe fata mea. La tine se cam termina. happy

| RAY a răspuns (pentru OrdanKarris):

Ma sa stii ca te duce mintea

| Freya1 a răspuns (pentru OrdanKarris):

Pai uite ca asa cum sunt băiatu meu am o relație stabilă, m-a luat cineva, ma cerut de nevastă, facem casa si ce sa vezi băiatu meu si iubitul meu are 29 de ani si nu il forțează nimeni sa se însoare, sa renunte la planurile lui si sa fie cu mine ca nu l-am forțat să stea 3 ani cu mine sau sa ma ia de nevastă.
Nu toti gândim la fel iar eu nu am mai vrut sa o lungesc cu tine pentru ca dai dovadă de misoginism si nu are rost sa o dam in cearta si jigniri ca nu de aia sunt eu pe TPU sa imi bat capul cu tine.
Dar uite ca fara sa ma vezi sau cunosti ti-am atras atenția tie frumosul musculos sa intri in polemici cu mine.De nu as fi importantă pentru tine ai fi încheiat discuția.

| J0B0MAT a răspuns:

Dacă toată lumea ar crede ceea ce crede Ray, we are doomed.

| RAY a răspuns:

Acum 12 ore | J0B0MAT a răspuns:
Dacă toată lumea ar crede ceea ce crede Ray, we are doomed.

sa intelegem ca si pentru doar sufletul conteaza, serios

| Plato a răspuns (pentru OrdanKarris):

"unde tu ai sa-l sacai toata ziua, ai sa-i storci nervii asteptand atentie, va trebui sa renunte la libertatea sa pentru planurile tale."
De ce crezi ca asa e? Sau de ce vezi atat de negativ o relatie?

| mentholinks a răspuns:

Daca tu imi juri din toata inima ca ai sta cu unul din acesti baieti, https://www.thepoc.ro/top-20-fotografii-cu-cei-mai-urati-barbati-din-lume/, daca ar avea un suflet si o inima si un caracter de aur atunci te cred ca pentru tine doar sufletul conteaza.

| RAY a răspuns (pentru mentholinks):

Nu doar ea si toate care au raspuns ar sta cu orice barbat indiferent de fizic