| Solann a întrebat:

Fetele, care umblati mai mult dezbracate, iar unde sunteti imbracate, e atat de stramt ca se vad toate formele, inclusiv gaurile,
ce mai aratati in dormitor?
Si de ce va mirati ca iesind asa imbracate, iubitii si amantii vostri sunt gelosi?

11 răspunsuri:
| Verginic?Vac?Gras? a răspuns:

Esti frustrat ca nu ai gagica care sa arate așa bine?

| Hyperion7 a răspuns (pentru Verginic?Vac?Gras?):

Cred că o păpușă gonflabilă ar fi o opțiune "buna"winking
Mai ales că nu mai este primul care se însoară cu una, merge laughing

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Esti un idiot tu si intrebarile tale de rahat frustrat

| ania a răspuns:

Corect

| dullcat a răspuns:

Ai vazut tu gaurile prin haine? Nu zau...

| relian a răspuns:

Stai linistit, alea care umbla imbracate cu colantii aia strinsi, nu arata deloc bine, iti garantez. Arata bine doar ca asa fac acei colanti sa arate, e doar impresie, cand ii dai jos aia, nu mai stii pe unde sa fugi laughing
Femeile care au forme si au pielea frumoasa, au muschii pe ele mai tari, la locul lor, umbla in fusta, astea care curge celulita pe ele in valuri umbla in colanti laughing asa is majoritatea, nu toate dar multe asa sunt.

Li se vad forma gauri doar, dar nu e cum spui tu, ca nu mai are ce arata in intimitate, sa se vada forma gaurii din fata la o femeie, este nu dizgratios, este oribil laughing sincer arata ca naiba, eu mas ascunde sa nu mai ma vada nimeni, mai ales alea care au acolo ceva gen perne, zici ca pffff nu mai vreau sa zic nimic, nici sa vad, ca dupa nu mai am pofta luni intregi laughing

Deci pentru mine arata dizgratios sa se vada forma gaurii.Is unele care folosesc absorbant si se vede frumos, dar unele chiar is nesimtite, ori proaste, ori nu stiu ce cred ele ca masculi ar umbla dupa ele in calduri.
Poate plac la barbatii aia libidinosi, sau care au ceva probleme la cap, barbatii normali, nu vad sa le placa asa ceva.

Cu cit mai mare forma aia, cu atit mai dizgratios arata, deja ti se face greata laughing cel putin in pat nu prea sta omu sa se mai uite laughing

Asa ca forme arata bine, dar sa arate asa si dezbracata, insa realitatea este alta.
Acei pantaloni numiti colanti sau cum se mai numesc pentru asa ceva is facuti, sa le faca sa arate mai bine decat arata ele in realitate.

Insa degeaba fac asta, cand ajung in pat odata prosteste pe respectivu odata, a doua oara nul mai vede laughing

| Hyperion7 a răspuns:

Asta suna a replica de misogin nail biting

| Yuoia a răspuns:

Buna intrebare.
Femeia trebuie sa se lase descoperita treptat. Altfel, barbatii se plictisesc repede si trec la alta.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Cum vezi tu găurile prin haine?laughing)
Înseamnă că " dubiosul" ești tu, suntem în 2023 fiecare se îmbracă cu ce vrea și cu ce își permite.
Mai era unul tot ca tine acum câteva luni,vazuse o tipa care avea un top și gata,vai piele, ii luase hormonii razna.
Și de ăia care merg cu pantalonii sub lăsați de tot,de i se văd chiloții,ce spui?
Sau de voi ăștia de mergeți și fără tricou pe strada,etc. Sau câte specimene am mai văzut,inclusiv o știre cu un tip care ieșise complet dezbrăcat pe stradă.
Ieși din bucla asta învechită,când unele o să se ia de hainele pe care voi pe purtați,atunci să comentați și să vă dați cu părerea despre hainele unei femei.
Și ca să știi și tu, nu hainele arată personalitatea sau cum este o persoană, și dacă are iubiți, amanți, care ar fi problema ta?laughing)
Sau să uităm, că acest lucru se practică mai des la baieti, schema cunoscuta cu 2 telefoane sau etc.

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Unele nu mai au respect nici pentru ele.

| AdrianFoanga a răspuns:

Au ce arata, cerede-ma.