cami
| cami a întrebat:

Fetele. ce faceti cu baietii astia insistenti, cand tu-i dai afara pe geam si ei intra pe usa? tongue

16 răspunsuri:
| dada a răspuns:

Pai prima data vreau sa stiu ce vrea
si pe urma laughing
daca nu imi convine nu il bag in seama... si o sa se plictiseasca singur sa fie atat d insistent laughing

| SweetCandy a răspuns:

laughing) eu i-as bate...serioslaughingsunt enervantiu si de multe ori in loc sa faca si ei ceva bun fac mai multe problemebig grin

eluveitie
| eluveitie a răspuns:

In beci cu el....vezi tu ca nu mai intra nici pe geam nici pe usa laughing

| monyk a răspuns:

Buna, cel mai bine ar fi sa port o discutie cu el, sa inteleaga cum sta treaba... i-as explica frumos, ca nu e bine sa insiste si i-as propune sa ramanem amici daca nu vreau o relatie cu el, doar una de prietenie, nu ar fi frumos sa vb urat si sa il fac sa se simta aiurea, cred ca comunicand frumos cu el, se rezolva.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ne jucam asa pana se plictiseste laughing

| Flav a răspuns:

Hai, hai ca va plac baietii insistenti. Stiti cum e aia fetelor, rau cu rau, dar mai rau fara de rau.batting eyelashes

| Emeraude a răspuns:

Eh, la mine e mai diferit: eu ii dau afara pe usa si ei intra pe geam tongue.
Luand-o serios, nu stiu, nu mi s-a prea intamplat, nu ca as fi eu Betty cea urata, dar de cele mai multe ori stiu la ce sa ma rezum cand formez o relatie cu cineva. De cele mai multe ori, fetele atrag baietii asa ca mai e si vina lor cateodata, daca le faci ochi dulci, normal ca vor deveni insistenti tongue. Pa-pa!

| cioko19 a răspuns:

Buna!

Pai incerc sa ii explic cat de frumos pot eu. iar daca nu.thinking vad eu pe urmalaughing

| Razvan a răspuns:

Exact genul de baietii cu care nu vreau sa am de-a face.Sunt o pacoste, se comporta de parca ar avea 6 ani. Daca vad ca e batut in cap grav de tot ii zic in fata tot ce cred eu cu riscul de a fi nesimtita

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Jucam fugaritelea in cerc, afara in casa, afara in casa si tot asa.

| dean a răspuns:

Deci eu sunt un boy insistent, ce puteti sa-mi faceti, mai gingaselor?!?!?

| g3orgy a răspuns:

Dean daca nu te-ai potolii te-as lasa si pana la urma ti-as da si una laughing

| hubbelllllll a răspuns:

Buna. pai cred ca ar si cazu sa inchizi si usalaughingdar daca nu o sa mi dai importtanta o sa se plictiseasca dar ai mare grija sa nu se intoarca roata ca mie mi s-a intamplat laughing

| dean a răspuns:

Ai mai G3orgy, nu ti-e mila sa dai in mine? kiSS to you!

| noname_1116 a răspuns:

Hmmm... doua palme... oricum depinde la ce te referi cand spui ca insista?

| JeSa a răspuns:

I-as explica cu "frumosul" "sa-si vada de el", de nu ma pricepe "il exclud total,,, prin indiferenta, ignor". ...la final se va lasa pagubas tongue
Bye, Jessy