Orice subiect, atat timp cat participam amandoi la discutie, e o companie placuta si nu ma lasa sa vorbesc doar eu.
Bineinteles, la primele intalniri ar fi de evitat subiectele: sex si fosti/foste.
Fetele de aici mint! Clar! Noua ne place sa vrbim despre noi! Da suntem Narcisiste desi vad ca nu multe recunoastem dar asta este adevarul...
Sa nu intrebi de fosti, asta e subiect tabu dar in rest poti intreba despre orice mai ales sentimente, vaii cat ne mai place sa o lalaim pe sentimente... Ascultama stiu ce spun. Succes:X!
Ce zici conteaza mai putin de 3% conteaza atitudinea si felul in care abordezi situatia uite aici un articol poate te ajuta : http://despreseductie.ro/este-necesar-sa-ai-atutudine/
Pai ceva subiete pe care le avem in comun. mie-mi plac tipii destepti asa ca daca incepe sa vorbeasca despre teoria conspiratiei, psihologie, regimuri politice, religie etc castiga respect din partea mea. nu ma deranjaza daca vorbim despre muzica sau filme chiar daca nu sunt mereu de acord.si jocurile video sunt misto. ma enerveaza cand incepe sa vorbeasca despre alte fete, sau glumele alea cu aluzii ma deranjaza. si daca vezi ca fata nu participa la discutie schimba subiectu. acum nushtiu...eu una cand vorbesc cu o fata pre chestii dintastea se uita crucis la mine. asa ca depinde de la om la om important e sa vb despre chestii comune. nu sunt deloooc de acord cu @andreeadeea950327. daca aud complimente sau chestii sentimentale incep sa-l iau la misto.
TonyScope întreabă: