La o fata cel mai mult urasc cand isi da aere de miss univers si de fapt arata ca muma padurii
Sa ma minta sau sa ma insele. Nu mi s-a intamplat, dar daca s-ar intampla unul dintre aceste lucruri, ar fi finalul relatiei.
Sunt fata si cel mai mult urasc sa fiu mintita, sa fiu inselata si in primul rand sa mi se zica "te iubesc" de la prima intalnire
Cel mai mult la un baiat urasc : sa ma minta, sa ma insele, sa se creada mai presus decat mine si sa fie gelos.
Mdea. problema mea cea mai mare este :minciuna.Toti baietii mint atunci cand nu vor sa spuna unde sunt si cu cine altceva ce nu pot suferi este INDIFERENTA.Baiatul cu care sa fiu sa nu ma bage in seama, sa nu ma sune, sa nu`mi zica ca ma placa. sa nu ma tina de mana cand mergem de strada astea 2 lucruri urasc cel mai mult. Dupa care urmeaza, ironiile, prostimea ( sa nu stie a scrie sau a gandi ) orgoliul ( si asta e dureros ) razbunarea. si sunt mai multe se face maine daca ma apuc sa le scriu pe toate
pup/. si sper ca iti e de ajutor raspunsul meu.
fundita?
Sunt fata si cel mai mult la un baiat urask sa ma minta sau sa ma insele cu o persoana cunoscuta!
Cel mai mult urasc la un baiat acea vaga idee de incredere ca el este cel mai destept, cel mai tare, cel care si-o poate pune cu toate, se crede buricu pamantului si minciuna sau zice una si face alta, oricum baieti vor fi mereu imaturi ( exceptie baietii speciali si f. rari )
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: