| Mystak3 a întrebat:

Fetele conteaza marimea? Penisul meu masoara decat 12-13 cm, cam asa. Si are o pozitie incovoiata, sta lipita de burta mea cam asa. Este asta una avantaj ca sa satisfac o femeie? Sau ce credeti?

Răspuns Câştigător
| SalamdePorcpentruTriviaAmuzante a răspuns:

Nu o sa rad de tine
dar pentru unele femei conteaza( nu in cazul meu pentru ca nu am incercat si asa ca...)
deci acu depinde si de varstaa straight face
daca esti inca copil(adolescent) nu e nimic grav ca esti inca in dezvoltare si crestereee...nah acu nu is experimentata dar sper ca te-am ajutat straight face ppa

10 răspunsuri:
PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Daca vei stii sa o si exciti ca lumea, si va veti si proteja, ca sa ii dovedesti ca esti matur, corect si reponsabil, ai destule sanse ca "particularitatea" ta anatomica sa te avantajeze in a-i excita foarte bine punctul G, si sa-i provoci niste orgasme super!

Atentie insa si la ambient! Curatenie, igiena, romantism, lumanari parfumate, muzica lenta si soft, si deloc in ultimul rand, tandrete la maxim, precedata de un masaj relaxant si detensionant, cu o crema/lapte de corp fain, fara graba, si un pahar de vin rosu!

| elasexygagica a răspuns:

Oooo mama love struck

| GyeBaek a răspuns:

Cred ca e o intrebare stupida.

| DorelSudoru a răspuns:

Cu ce l-ai masurat? Poate nu era ruleta facuta binelaughing

| Urzică a răspuns:

Ma faci sa vomit pentru ca tocmai mancam straight face.

EuSiAtat

| cccristi a răspuns:

"penisul meu masoara doar 12-13 cm" asa este corect, si u nu ai altceva d facut, decat sa intrebi asa ceva? cati ani ai?

| matrixismyname a răspuns:

Daca ai 12-15 ani e o marime buna... avand in vedere ca, creste pana la 18 ani.
Sta lipit da burta ca esti prea excitat, cand nu esti excitat cum sta? Daca tot asa, cum te urinezi?
Este un avantaj daca faci sex cu ea on-top cu fata spre tine, ca ii stimulezi clitorisu pe dinauntru.

| alexandra01 a răspuns:

Cati ani ai? Ai terminat gradinita?

| scarlet a răspuns:

Poate e asiatic si atunci marimea e normala.

| Mystak3 explică:

Pozitia penisului este cam asa. )