| andreim a întrebat:

Fetele cu sanii mari duc o viata mai diferita?

Răspuns Câştigător
| psiholoaga a răspuns:

Da, e ceva mai incomod. Cam greu sa porti ceva fara sutien pe dedesubt, cam greu cu sportul (alergat), ai nevoie tot timpul de sutiene cu sustinere speciala, ca sa nu iti nenorocesti coloana si umerii, se lasa mai usor decat sanii mici. Ca avantaje ...Eu nu le vad. Ai parte de mai multe priviri, flirturi si propuneri de one-night-stand, dar faptul ca cineva vorbeste cu decolteul tau nu e neaparat ceva flatant...

19 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, depinde la ce te referi, dar eu una cred ca nu conteaza sanii, nu cred ca ei influienteaza caracterul femeii, sau sunt mari diferente, in afara de cele fizice, depinde de pers sa se placa asa cum e si sa aiba ceva si in suflet nu doar sani mari...

nony
| nony a răspuns:

Sigur.nu pot sa doarmá pe burtá, si dacá ar strange toata saliva la baietii care se uitá la sani ei, ar umple o cisterna rolling on the floor

cami
| cami a răspuns:

Iti raspund da' nu din proprie experienta, eu zic ca duc o viata mai. grea. Inconfort, holbari (bine, ca unora le place), deranj, discomfort, etc. Si mai ales cand alearga.

SoftCristi
| SoftCristi a răspuns:

Din cate am observat astea cu sani mari sunt mai acre. Se baga in fata ta la coada, raspund mai cu tupeu...
Si-apoi daca e sa fie folositori sunt doar in tinerete, pana se flostesc, apoi nu se mai uita nimeni la ei.

| ღ..*Addelly*ღ.! a răspuns:

Mai diferitabatting eyelashes crezi ca daca ai sanii mari este superrr da poate dar imbatranind va fi din ce in ce mai greu pentru ca au si ei o greutatehee hee

auran
| auran a răspuns:

Isi gasesc sutiene mai greu...de ce ar fi diferita?! aaaa, da poate sunt mai invidiate...

| daii a răspuns:

Daaa.eu am sanii mari si nu imi place.sa fluiere ratatii dupa mine, sa se uite toti la mine.nu suport sa fiu in centrul atentiei.+ ca eu sunt si mai timida de felul meu.Toate prietenele mele zic sa nu ma mai plang atata.ca e fain, dar degeaba daca mie nu imi placesad

by daiiwinking

| BlueDreams a răspuns:

Daca ai sanii mari{ti-o spun din proprie experienta}, se uita toti nespalati la tine, cand alergi chiar te dor, dar bine inteles sunt si un avantaj, pentru ca dupa cum stim cu toti in ziua de azi femeile cu sanii mari sunt vazute altfel adica mai bine. Dar stai linistita daca te simti ok in pielea ta si mai ales daca ai ceva materie prima ii vei cucerii pe toti.Frumusetea nu e numai fizica, mult mai importanta e cea morala. Puupicii!

| inna a răspuns:

Depinde la ce te referi...nu cred ca duc o altfel de viata.

Cel mai bine este sa te simti ok in pielea ta.

| Instinkt a răspuns:

Sanii mari nu sunt frumosi pentru mine conteaza pult forma eu ador sanii in formaa de cirese sau de pepene galben

| catalina_2916 a răspuns:

Nuuu.in niciun caz. ce lagatura au sanii cu modul de viata al unei pers? probabil ca sunt mai fluierate de tarani pe strada laughing rolling on the floor)

| sylver69 a răspuns:

Dumnezeu... fetele care au sanii mari nu fac sex "mai bun". poti sa te alegi cu una care nu are sani si te nenoroceste.laughing.in schimb celel cu sanii mari au dureri de spate...

| justify a răspuns:

Nu duc o viata mai diferita doar k unele profita de lucrul asta...asta e singura diferenta...

| Ema1234 a răspuns:

De fapt, vin eu cu teoria mea si spun ca in ciuda tuturor raspunsurilor negative despre "sanii mari", consider ca o femeie cu sanii putin mai mari e muult mai sexy decat uan cu sanii mici. Frate, voi nu v-ati uitat cand toate tarfele de pe la Tv isi pun silicoane, dc? Sa fie sexy. Si chiar dcaa sunt ele pitipoance, trebuie' sa recunoastem ca unele sun foarte frumoase(cu sau fara operatii est.) O femeie SLABA cu sanii mari, sa nu se inteleaga altceva. Intr-adevar, exista si dezavantaje, dar na..ca la orice produs. O FEMEIE SLABA CU SANII MARI (EVENTUAL SI UN FUDN PE MASURA) INTOTDEAUNA VA FI MAI DORITA SI MAI SENZUALA. Eventual daca mai e si de treaba cu un caracter si o fata cute, e deja FRUMOASa! ..Atata am avut d spun, corectati-ma daca gresesc, boys!love struck Acum probabil sunteti micute, si de aceea va incomodeaza putin, dar cand veti trece de 15-16 ani veti intelege!love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da e adevarat... ce viata sa duca tot aceeasi viata ca celelalte fete

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da, fac sex mai des si mai bun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Care viață? Sexuală? Pe aia n-o știu (nu m-am născut femeie, deci n-am buline).

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

@sylver39 si 1/2 - te rog sa vorbesti din proprie experienta, asa cum am facut eu; si fara presupuneri, ca "te poate nenoroci". Te-a nenorocit sau nu, ca nu suntem in basme.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Remarc: sunt acrii strugurii.