Pai fizicu nu prea conteaza pentru mine atat timp cat nu ascult de gura lumii si tin la el.La comportament as vrea sa fie cam asa,intelegator,sincer,glumet,cu simtu umorului,sa nu mina,sa nu ma insele,sa fie alaturi de mine si la bine si la rau,sa ma acepte asa cum sunt pentru ca stii acum se zice ca nimeni nu este perfect,sa fie plin de viata, sa fie sociabil, sa nu isi bata joc de mine si cel mai important lucru este sa tina la mine si sa ma iubeasca.
Fizic :inalt : cam 1.75, preferabil trasaturi dragute la fata (nu o fata ft rotunda) sa aiba dinti perfecti (albi si ft dreptzi, sunt obsedata eu de chestia asta la un baiat), abdomen, sa aiba corp lucrat in mare parte
si moral sa fie foarte sociabil, sa pot sa discut orice cu el, sa NU fie romantic deala siropos care-mi aduce flori si imi scrie poezi...
sa fie dulce si dragut cu mine dar sa nu se exagereze incat sa devina ca o bomboana insuportabil de dulce, sa ma faca sa rad mereu, deci amuzant, protector(in sensul de a avea grija de mine) sa fie sincer, fidel, matur (sa pot vorbi abs. orice cu el, sa aiba totusi ceva in capshor) si de gasca!
Pai fizic nu am preferinte prea multe, sa arate bine si daca se puate sa aiba ochii caprui. Comportamental as vrea sa fie amuzant, afectos, dulce, sa stie sa ma asculte.
Cel mai mult apreciez la un baiat sufletul bine si fizic sa imi placa ca doar nu stau cu cineva pe care nu il plac,insa frumusetea este trecatoare conteaza sa ma iubeasca sincer,sa fie intelegator, comunicativ, fidel.Aceste lucruri conteaza intr-o relatie
Poi,baiatul cu care as incerca sa am o relatie trebuie sa fie dragut, dar acum depinde si de gusturile fiecareia, nu trebuie sa fie nuumai muschi dar asta nu inseamna ca m.ar deranja daca ar avea.Ca si comportament as vrea sa se poarte frumos cu mine, sa ma inteleaga si sa fie foarte dragastos, sa-mi arate ca e fericit cu mine:Xsi sa vorbeasca cu mine despre orice...sa.mi spuna daca il supar,cel supara, ce vrea, etc
Binenteles ca toate fetele o sa zica "Imi plac baieti inteligenti si cuminti"dar in realitate este opusul.Parerea mea
ale_6111 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Anonima17191 întreabă: