Buna intrebare. =]]
1. as tipa ingrozita
in rest nu stiu exact ordinea dar m-as uita la filme de groaza cu fantome sa vad daca sunt fricoasa si ca baiat, as asculta paraziti sa vad daca as intelege altfel injuraturile lor, apoi as injura si eu XD.
Nu m-as intalni cu alte fete si in nici un caz nu m-as **** pentru ca totusi sunt fata si wow ii destul de infricosator gandu' ca fata cu fata... (desi baiat, dar totusi fata) =]]
in fine :] cred ca mi-as cumpara ceva solutie sa imi creasca barba mai repede si apoi sa tip ingrozita din nou probabil m-as mai imbraca si cu niste colanti XD si cu un tricou mulat roz , dar nu as iesi asa imbracata din casa, oricat m-ar dispera uneori baietii nu m-as razbuna asa urat pe ei :]]
tu?
Dar tu ce ai face sa fi in pielea unei femei? ti-ai baga debetul tot timpul?
Nu stiu sincer mie nu mi-ar placea sa fiu baiat...cum ne-a dat Dumnezeu asa sa fim!
Pai sincer poate m-ar lasa parintii mai pult afara si as profita de asta la maxim cluburi alea alea. Dar cred ca mi-as cauta o fata si as face-o cea mia fericita:X, adica nu mi-as bate joc de ea cum fac majoritatea si in rest m-as distra la maxim
Pfoai
o zi e cam putin.
dar in fine
pai...
mi'as face o prietena dragutsa. j in ziua aia as face'o fericita.
j...mmm...
as profita de libertatea care o are un baiat si m'as tine de prostii
da fara sa ma ia garda
j as sta cu prietenii pana dimineata beat mort plimbandu'ma prin oras
nu stiu
tot ce'mi trece prin cap
:*
Prb ca jumatate din cele 24. m as admira. iar restul."cu" fetele.nah, ca baietii)
As umbla lelea cu prietenii si seara la femei. Dupa probabil adorm cu o bere la tv.
Pai:-as ragai pe strada(e ciudat sa vezi pe strada ca o fata face asta
-m-as imbata ca "porcul"
-as agata niste fete si le-am **** dupa aceea
-m-as putea prosti fara ca lumea sa se uite ciudat la mine
-mi-as pune un prezervativ sa vad ce senzatie am
etc...
prea multe pentru o singura zi
Vai vai fetelor...si va mai mirati de ce baietii umbla dupa fete alcool si altele...cand si voi daca ati fi in locul lor ati proceda la fel
Sincer daca as fii baiat pentru o zi, m-as pune in locul iubitului meu sa vad si eu cum ii cand cineva iti "papa"banii
As` profita de libertatea care o am ca baiat, as` agata o tipa as` face-o de gagica as` luao la mine acasa cateva ore(Stii ce vreau sa zic) Dupa as` umbla cu baieti prin baruri, toate prostiile posibile dar fara sa ma ia garda si m`as intoarce acasa dar nu beata ca sa-mi pot aminti ce am facut in acele 24 h si sa ma bucur
M-as inrola in armata.
Ce, voi stiti ce bunaciuni misuna pe acolo? (baieti zic)
As fi fffff romantic cu fata care ma iubeste si o iubesc. dar cel mai important, nu mi-as bate joc de fete.
As putea zice"dten ***"fara sa mai comenteze lumea ca n-amsi cand zic"sugi pla"n-ar mai trebui sa continui cu"fac eu rost de undeva"
Interesanta intrebare M'as masturba sa vad de ce va place atat de tare. As sta restul de 23 de ore sa inteleg ce e in capul meu, ca apoi sa pot sti ce e in mintea unui baiat
Pai as merge la toate prietenele mele care ma enerveaza le-as cuceri si le-as lasa gravide, as profita de libertatea aceia doar prin baruri si cluburi beata moarta, m-as lua la injuraturi cu alti baieti si la bataie si cam atat
Buna!
1.As face dragoste cu o femeie.
2.As freca menta.
3.As merge prin cluburi cu baietii.
Bye!:*
As juca fotbal si m-as bate cu unu pana as intra in coma.La femei nu ma duc.Nu merita
M-as plimba si as face chestii cu baietii... m-as duce in bar sa imi gasesc o curva si as *****
Fetelor sunt baiat si cand am citit am murit de ras. Si cand le auzi pe fete: "Voi baietii numai la sex va ganditi" dar vad ca voi numai de asta ati vorbit in toate comentariile voastre
Nu am auzit-o pe vreuna sa spuna "m-as intalnii cu baietii si as vorbii cu ei sa vad cum gandesc ei despre fete"
anonim_4396 întreabă:
andreea141 întreabă:
poinarumihai întreabă:
George0197 întreabă: