Nu, mi se pare de-a dreptul aberant ca o fetita de 14 ani sa faca sex. Corpul ei nu este complet dezvoltat, sa nu mai vorbesc de alte riscuri la care se supune. Majoritatea fetelor care-si incep viata sexuala asa devreme sunt total lipsite de educatie sexuala. Ele habar nu au ca daca exista ejaculare in vagin ramai insarcinata, altfel nu ne-am trezi in fiecare zi cu intrebari de genul asta pe TPU, venind de la fete care abia si-au facut buletinul.
Imi place cum ai argumentat!
Multumesc. Sincer, sunt de acord cu evolutia, dar asta nu face parte din aceasta categorie, e mai degraba o involutie, vazand cata lipsa de cultura/educatie sexuala exista in copiii zilelor noastre.
Da, este o evolutie, chiar daca faptele raman aceleasi ca si acum 20 de ani ( nu atat de dense si nu asa in masa, asa cum se intampla acum), dar pe atunci nu existau site-uri pe care sa-si faca publicitate. O evolutie nu inseamna neaparat si progres in sensul pozitiv al unei societati, cu atat mai putin la nivelul unei familii.
Daca o luam asa peste cativa ani si la 10 ani facem sex si la 5 ce dreacu... -_-
Anonim. întreabă:
dragos9234 întreabă:
anonim_4396 întreabă: