| Carmen a întrebat:

Fetele de genul "care se ofera pe tava" sunt cele care au tupeu si initiativa? daca nu, care-i diferenta?

Răspuns Câştigător
| Buttercup30 a răspuns:

Nu,cele care se ofera pe tava sunt cele ce cad la picoarele unui baiat, dar sunt abordate de baieti.
Cele cu tupeu si initiativa sunt cele puternice, care cand isi pun in minte ceva resusesc.Adica atunci cand vor un baiat se dau la el,il abordeaza, sunt sexy, atragatoare si increzatoare in fortele propii.

7 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Cum ti s-ar pare sa vina vulpea la vanator si sa-l bata pe umar si sa-i spuna,ok,hai impusca-ma? Asa e si cu fetele care se ofera pe tava.Dispare incordarea si emotia pe care ti-o da vanatoarea(m-o placea,nu m-o placea,o vrea sa fie cu mine,n-o vrea,ce sa mai fac sa ma placa...). Toate acestea,declanseaza intr-un baiat acele sentimente pe care le vrea o fata. Daca nu are emotii urmarind-o si incercand sa fie cu ea,cand o sa aiba? Fata e catalogata drept usoara,o va saruta in doua zile si va cauta alta mai inaccesibila, una pentru care sa merite sa lupte, curiozitatea lui va fi satisfacuta!

| Bacemi a răspuns:

E o diferenta care spun eu, ar trebui subliniata. Putem vorbi de fetele care se lasa prostite foarte usor din cauza nesigurantei. Sau putem vorbi de femei mature care stiu ce vor. Nu vorbim de curve, pentru ca nu cred ca avem de ce. Ele nu sunt nici naive dar nici mature( parerea mea ). In legatura cu ce ar trebui sa se intample intre o femeie si un barbat care se plac, cred ca usor sarcasticul '' care se ofera pe tava '' nu prea isi are locul. Daca placi pe cineva si simti ca e reciproc, e normal cred sa mergi pana unde se poate merge. E ceva normal. Ce se va intampla dupa ramane de vazut. Nu exista alta metoda. Traiesti clipa, iti asculti sentimentele si apoi vezi ce se intampla. Daca asta duce undeva sau e un punct mort. Tupeul si initiativa pot fi definite drept naivitate sau maturitate in functie de persoana in cauza.

| Zenithf a răspuns:

Este o diferenta majora zic eu. O fata cu tupeu poate sau nu sa se ofere pe tava, dar de obicei cele care fac asta sunt dimpotriva, fete timide care 'cad in plasa', adica nimeresc peste un baiat smecher si tupeist, care le da gata cu declaratii si comportament, face tot ca sa le duca in pat si dupa aia dispare.

| andreeutzaa a răspuns:

Nu au tupeu si initiativa dar sunt inconstiente si naive! O fata cu tupeu si initiativa, daca ii se propune ceva cam repede pentru orgoliul ei de fata refuza.Asta este tupeul si initiativa.

| Allexis a răspuns:

Fetele care "se ofera pe tava" sunt naive sau, mai rau, curve. happy

| TheLastSong a răspuns:

Depinde, nu intotdeauna. Fetele care "se ofera pe tava" pot fi tupeiste sau vor sa dea dovada de curaj, dar alta data sunt...[. altfel...]

| sefaRAZGAIATELOR a răspuns:

Fetele care se ofera pe tava sunt si cu tupeu si initiativa sau poate si peoaste si nu stiu ce fac si exista o mica diferenta acesta a fost raspunsul meu puup