Ma cam doare capu la cate posturi am citit aici, valeu . oricum din ce am sa zic (in mintea ta) ai sa zici uite si pe tampi asta ce imi zice, dar asa e, inca nu ai gasit pers potrivita, tu o iei si pe 1 si pe alta, dar nu-s stai sa o cun putin, ai zis ca ai incercat cu multe pai nu asa se face frate, treci de la una la alta, si pui ca desteptu sentimente, nu e bine asa. Pe o parte iti dau mare dreptate despre fete, in Romania nu mi-am gasit jumatatea am avut doar o prietenie de 2 sap care s-a terminat ca dq, si de la acea varsa pana acum 2 ani nici nu mai vb cu fete, le vedeam ca prostu pe toate niste panarame, dar uite ca a fost timpu sa gasesc si eu jumatatea dupa aproapte 17 ani, si 2500 de km . In tara aveam multe prietene (de fapt amice) dar toate acum is niste panarame infumurate cu nasu pe sus de nu le ajungi. te astepti ca, dupa 14 ani dupa ce stai zi de zi afara cu ele si te joci zi si noapte sa fiti prieteni, dar cum cresc devin niste panarame infumurate, si nu *esti de nasu lor*, din pacate sunt multe asa, putine sunt de treeaba dar trebuie cautate mult. deci rabdare. nu am sfat mai bun, nici nu cred ca exista macar mai bun, sper ca am ajutat, bafta
Pai de cenu crezi ce a spus? daca ea asa crede! de ce nu vrei sa accepti raspunsul ei? crezi ca il zice asa la misto?
Uite aici un raspuns! ScaRffo
Astazi, 6:21 pm
vcxb
ce nivel sa ai tu distruso, tu esti o nimeni de 20 de ani care stai cu un sarac care are rate la banca si o rabla de dacie logan, esti urata la fata, la corp, stii ca nu te`ar vrea nimeni in afara de el, si de aia crezi ca ai gasit fericirea.
ce nivel sa ai tu, tu nu ai nici un nivel, atata timp cat nu arati de 90`60`90, esti insignifianta.
Pacat ca oameni ca tine sunt tot mai putini pe acest pamant.
In legatura cu acel distins domn de la tine din scoala care a zis sa te duci la nebuni, nu-i nici o problema. Si mie mi-au zis o gramada sa ma duc si m-am dus si ghici ce? In afara de un IQ mult peste medie iar la testele de creativitate mi-au iesit valori care se pot compara cu ale marilor genii, mi-au dat drumul repede. A fost frumos.
Bafta-n continuare!
Multe fete/femei sunt cu barbati din interes. Dar de ce sa ne luam de toate fetele/femeile din cauza unora? De ce sa ne acuzati pe toate? Nu inteleg cum ai putea fi cu cineva din interes. Doar iubirea conteaza. Ce conteaza daca traieste in cocioaba sau vila? Pe mine nu ma intereseaza chiar de loc.
Si de ce sa zicem numai de fete/femei? Oare baietii/barbatii sunt singurii cu bani? Si unii barbati sunt cu unele fete/femei din interes.
Wow,deci una te-a refuzat si acum la tine toate femeile sunt curve?
Deci sincer,asta da inteligenta,ce sa spun...
Fara suparare,daca tie iti plac femeile care umbla dupa bani si cocalari,iti meriti soarta.
Nu toate fetele umbla dupa bani cum nu toti baietii sunt golani.
Sunt baieti saraci de treaba, baieti saraci golani, baieti bogati de treaba si baiati bogati golani.
Nu este o generalizare.
Este ca si cum ai spune "Toti crestinii sunt buni" sau "Toata ciocolata e delicioasa".
Daca tu ai intalnit o fata care te-a lasat pentru altul, ghinionul ei.
Nu trebuia sa umbli dupa ea de prima data daca stiai ce fel de persoana era.
PS.:Auzi, cica baiteii care cred in Dumnezeu sunt singurii cuminti, hai ca asta-i buna...
Ideea este sa fi golanasi sa faci impresii....si pe urma punct ochit punct lovit..si gata. femeia odata avuta ai usa deschisa..asta pentru cele obraznice si cu tupe.
Monica Gabor influenteaza multe femei, stii . A si zis: "Multe fete mă privesc ca pe un exemplu".
Dar te-ai gandit ca sunt unele fete care prefera baieti cuminti(lasand la o parte femeile material pentru ca sigur exista si diferitesi pentru enele ca ele nu conteaza decat nu si persoana). Eu de exemplu am ales sa iubesc un tip inteligent, amuzant(sunt multe calitati, pentru mine personal e perfect) si nu foarte cuminte(dar respectuas si constincios, poate nu e asa responsabil dar nici eu nu sunt asa ca e foarte bine pentru mine) dar nici rau nu e(decat cand nu e el). Nu tuturor le pasa doar de bani. Eu cand am inceput sa il plac(pe atunci nici nu il cunosteam bine) nu stiam nimic despre situatia lui financiara. Abia mai tarziu am aflat ca e ok, nu bogat, nu sarac, ok. Si nu mi-a pasat decat putin(spre deloc :-)) ). Si am inceput sa il cunosc pe el cu adevarat si am inceput sa il iubesc(pentru ca inainte sa il cunosc era un tip destul de rau si nu pre imi mai placea asa mult). Trebui doar sa gasesti persoana care stie cine esti si te iubeste pentru acest lucru.
Pai cam toate fetele sunt asa curve proaste care prefera prostii, indiferent de situatia financiara, prefera prostii....pentru ca cei inteligenti sunt mai greu de manipulat si de aceea lumea face mare tam-tam de baietii destepti supranumiti "tocilari". Greu gasesti o fata la locul ei.....cu capul pe umeri.
Nu tuturor ne plac "băieții răi".Eu chiar nu-i suport.De ce să ies eu cu unul mai prost ca o găină dacă altuia care măcar știe să scrie? Fetele alea de care zici tu sunt c.e rău, ce naiba.Pe mine nu mă interesează banii, că banii se termină, dar inteligența nu.Mereu mi-au plăcut mai mult băieții deștepți, sunt mai romantici Și cei bruneți, mai ales bruneții.
ffkldmlasbvn întreabă: