| FanMedical a întrebat:

Fetele frumoase cu sâni foarte mari sau uriaşi au şanse mai mari să-şi găsească un prieten?

Răspuns Câştigător
| Violleta2022 a răspuns:

Nu, sanii nu sunt un criteriu ca fata sa-si gaseasca mai repede prieten, asta depinde de preferinta fiecarui barbat. Unii sunt interesati de sani mici feciorelnici, pentru altii nu-s importanti sanii, altora le place un poponet frumos, altii nu au preferinte estetice, cat aleg fetele dupa frumusetea interioara samd.

24 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Da.Si cu iq scazut.

| FanMedical explică (pentru darrio2007):

De ce cu "IQ scazut"?
Eu zic ca sunt si barbati destepti care prefera fete/femei cu sani calumea!

| darrio2007 a răspuns (pentru FanMedical):

Iq-ul fetelor.Pentru ca pun pret pe faptul cum arata si nu pe creier.Nu te uiti pe la tv sau pe net la stirile despre tot felul de „vedete" care isi arata doar fundul si sânii? Dar au facultati facute doar pe bani?

| FanMedical explică (pentru darrio2007):

Da,si plus ca multe dintre ele isi baga silicoane,implanturi etc. (de exemplu, Nicoleta Luciu)
Astfel, isi risca sanatatea!
Cel mai bine este sa ai sani mari de la natura, in caz contrar, te multumesti asa cum esti decat sa apelezi la metodele artificiale de crestere a lor!

| darrio2007 a răspuns (pentru FanMedical):

Coooorect!

| VerginicăVacăGrasă a răspuns:

Da frate

| CristiDinBucuresti a răspuns:

Te asteaptă pe tinelaughing

| RAY a răspuns:

Baieti de care va plac voua da conteaza sa aiba sanii nu mari sau mici medi, restul ne multumim cu ce avem si voi la fel, sex vs hrana sa spun asa

| corbulalbrosu a răspuns:

Nu toate si nu intotdeauna isi vor gasi automat si un "prieten", dintr-un motiv destul de simplu; nu pot fi considerati toti "barbatii" niste cocalari obsedati. laughing

| FanMedical explică (pentru corbulalbrosu):

Da,dar totuşi mulți băieți/bărbați îşi doresc o prietenă "dotată" din acest punct de vedere!

| WaterDrop a răspuns:

Sau sa striveasca gandaci cu ei.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de gusturile fiecărui bărbat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Greta abereaza ca de obicei. Iar tu nu ai sani.

| FanMedical explică (pentru anonim_4396):

Da stiu ca nu am sani!
Nu trebuie sa-mi zici =D

| anonim_4396 a răspuns (pentru FanMedical):

Stiu ca stii, eu voiam sa stii ca si eu stiu. Si acum stie toata lumea!

| Coquina5 a răspuns:

Brace yourselves, vegans are coming, adica NoName... spunand ca e vegana si ca nu-i place laptele.

| Coquina5 a răspuns (pentru Coquina5):

Auzi fah, facem pariu ca ne impusca cu eronat?
da fah, pe ce facem?
iti dau aia 100 ron din geaca, si ti-i pun in portofel.
deal fah! ce-mi place sa fac afaceri cu tine, manca-ti-as ^&^%$&.

| Moƒo a răspuns:

Bro. Nu toti baietii / barbatii fug dupa asemenea specimene, gen cu bustul mare sau extraordinar de generos.
Exista sansa sa isi gaseasca prieten 100% pe oricine dar si ea poate sa decida pe cine. Deci nu tine doar de el. Si inca o chestie, asta e genetic in ADN-ul uman, barbatii cat si femeile sunt atrasi de femei cu sani mari. Asta e ceva ce tine de fertilitate.

| FanMedical explică (pentru Moƒo):

Cum adica "ceva ce tine de fertilitate"?
Vrei sa zici ca femeile cu sani mari sunt mai fertile decat cele cu sani mici?

| Moƒo a răspuns (pentru FanMedical):

Bro.
Daca ai citit, ascultat documentare, daca iti place biologia si multe altele, o femeie e caracterizata mai fertila avand sanii mai mari deoarece are piept, vorba in popor, pentru a alapta pruncul. Barbatii vad o femeie mai atractiva cu sanii mai mari dar nu toti, dupa cum am spus.

| vlad234158 a răspuns:

Nu conteaza sani sau aspectul fizic doar ce e inaintru conteaza

| FanMedical explică (pentru vlad234158):

Da,dar eu zic ca conteaza amandoua :
Aspectul fizic plus caracterul!

| Roberthd3 a răspuns:

Mie imi plac sanii micuti. Cupa A si B happy Nu stiu de ce toate au impresia ca suntem obsedati numai dupa baloane cand majoritatea barbatilor prefera si mingiutele mici.

| FanMedical explică (pentru Roberthd3):

Pai,sanii mari sunt un "plus" de aspect la o femeie?

Întrebări similare