Salut Denis!
Sunt față și știu ce vorbesc
Dacă tu o faci geloasă intenționat, ea îți va juca jocul și o să se dea geloasă în așa fel încât tu să ști asta.
Dacă o faci geloasă fără intenție și chiar nu vrei să știe de acțiunile tale dar ea află, se va da că nu-i pasă.
Sper că te-am ajutat!
Mai mult emotional se arata, starii de agitate, nervozitate, unele te termina cu telefoanele, intrebariile
Depinde de la fata la fata, unele se pot da ''geloase'', altele mor de gelozie, dar au si jocul lor de teatru.
Depinde de persoana.Eu zic ca da. Reactiile la fel, pot fi diferite.Eu de exemplu ii spuneam direct cand eram geloasa.
Da. Majoritatea reactioneaza atunci cand sunt geloase.(cum au zis si ceilalti nu ai vrea sa stii reactia noastra, a fetelor)
Depinde mult de persoana si de temperamentul ei. Eu nu prea sunt geloasa de fel, sau daca sunt, nu arat asta, decat daca am motive intemeiate sa o fac. Cand sunt geloasa si am motive pur si simplu ii spun direct si vreau cateva explicatii, iar in functie de asta si ce fapte ar urma, aleg daca e cazul sa dispar din viata respectivului sau nu. Trebuie sa recunosc insa ca nu am avut niciodata vreun acces de gelozie fata de nimeni.