TattO hai sa iti explic. Fetele nu se mai uita doar la frumusete in ziua de azi. Daca ai bani, ai pl mare si esti si frumos esti barbatul perfect pentru orice fata. Daca nu ai nici macar una din alea 3, dar nu cred ar fi o ironie, esti chiaun.
Sincer mosule in ziua de azi nu se mai uita nimeni la suflet. Cand vorbesti de suflet, or sa iti zica ca fu. i stafii.
Eu cunosc 2 cupluri, ei papusa de baieti toate fetele moarte dupa ei si ele femeile dulap nu exagerez cand zic 100 kg, dar unde apare iubirea adevarata aceea care ierti orice, poate fi si monstru pers de langa tine
Eu nu ma iau asa de mult dupa aspect.Pentru mine, la un baiat exteriorul conteaza doar 40% iar interiorul 60%, deci nu trebuie ca baiatul sa fie, nu stiu, ca Zac Efron sau Justin Timberlake, intelegi ce zic? E mai important cum si ce face si cum si despre ce vorbeste.
Fiecare om are o viziune diferita asupra frumosului. Nu exista oameni urati in general, ci persoane care nu stiu sa isi puna in evidenta frumusetea sau persoane care nu stiu sa aprecieze acest lucru. Toti suntem frumosi in felul nostru. Toti avem ceva special. Cu acest ceva special le trezim celorlalti interesul pentru noi.
Acum depinde si ce cauta o anumita persoana la un posibil partener de viata.
Este adevarat ca vocabularul pe care il ai te descrie. Spune foarte multe despre cineva.