Heiiii... STOP. Nu toate femeile sunt la fel. Eu spre exemplu mi-am intretinut fostul iubit timp de 6 luni el nu muncea si lucram doar eu la un magazin de ce generalizati. Asta inseamna ca daca eu dupa tot ceea ce am facut pentru el, l-am prins cu alta in patul in care ne culcam amandoi toti sunteti niste curvari si nu stiti sa apreciati sau sa iubiti o femeie? Deci revin, nu generalizati. Pentru faptul ca nu ati gasit persoana potrivita asta nu inseamna ca toate sunt la fel ca cele care le ati avut voi. Eu am inceput sa lucrez de la 16 ani (in octombrie fac 23) pentru ca mama nu ne putea intretine pe mine si pe fratele meu singura, am lucrat in camp la capsuni, la portocale, la masline, la salata, etc... la fel am lucrat si la bucatarie intr-un restaurant, la spalat vase, de ospatar, de vanzatoare la un magazin si in momentul de fat lucrez tot in camp. Mama este divortata de cand eu aveam 14 ani insa niciodata nu s-a culcat cu unul ca sa ne dea de mancare, au fost zile cand nu am avut ce manca insa ea nu si-a pierdut dignitatea. Asa ca va rog frumos nu bagati toate fetele sau femeile in aceeasi oala.
Ce vina am eu? Pur si simplu mi-am spus opinia. nu am facut nimic altceva.
Mai rar așa doamnă cu o gândire? sănătoasă și rațională bravo mă bucur că mai văd astfel de oameni