Nici una nici alta creier asta vrem baieti cu creier, maturi nu cu 18+ sa iti faca hemoragii interne si cu pachetele pachetele si cand il intrebi ceva sa se uite la tine ca la felu 14
Andrei, fetele se gandesc numai cand sunt mici la sex.Cand vad cu ce se mananca, se gandesc la soti, nu neaparat la sex. Un sot bun nu trebuie sa aiba nici muschi nici scula super.Trebuie sa fie doar buni tati si soti.
Eu as alege muschii.Nu prea conteaza marimea din pantaloni, conteaza doar sa functioneze. Ok sincer acum nici 5- dar nici 18+, marimea normala este perfecta, aia fiind 14-15.
Sper ca te-am lamurit.Carbatori fericite!
Vrem 18+ la IQ scumpule, majoritatea fetelor prefera calitatea nu cantitatea, asa ca nici scula ta de 18+ si nici carnaria de pe tine nu o sa o faca fericita daca nu stii sa le folosesti si ca sa stii sa le folosesti iti trebuie ceea ce spuneam mai sus 18+ la IQ.
Ok, chiar ca am ras la intrebarea asta.Ar fi trebuit sa o pui la Trivia/Amuzante.
Sa fiu sincera nu mi pasa de niciuna din cele doua variante.
Moderat si cale de mijloc, mai bine.
Sarbatori fericite, Andrei.
Au fost amuzante raspunsurile fetelor..
Anna sincer ma asteptam ca cineva sa dea raspunsu asta.nu ca fiind unul vrut... ca degeaba ai minte daca ai 8 cm si degfeaba ai 18 daca n-ai minte. puteai sa zici toate egale.
Lol eram sigur ca o sa spuneti ca mintea, nu m-am referit la mine, am vrut doar sa stiu ce preferati, delirati bai fetelor. e ca si cum te-as privi si tu ai veni si ai spune. eu nu vreau sa o fac cu tine, esti urat. stiu faze genu. ce roza-i viata :X:X:Xasa-i?
Daa vreau sa spun la fetele astea mai modeste care nu vrea nici penis nici muschi, aratati pe fata cum v-a feriti sa spuneti adevaru.nu incercati sa ma contraziceti, fac pariu ca sunteti virgine si ca viata-i foarte roz la voi si nu ar intra niciodata o chestie de aia in voi, doamne fereste.cum? cele mai tari raspunsuri au fost :iulia, ade, elasexygagica. iar cele mai banale si false:cosmina si roxana, virgine sunteti sigure si voi ganditi ca nu se poate combina si respectul, iubirea cu sexyl.NU! sunt total diferite. mda. aDe are raspunsul castigator, nu vreau ma trezesc cu alte raspunsuri in care sa spuneti ca nu e asa.stati bine si ganditiva inainte sa fiti roz. am pus intrebarea sa vad ce fel de fete sunt peaici. majoritatea-s dinalea care traiesc o viata "roz"
Astea cu "mintea"... Daca ati intalni un anemic palid la fata cu 5- cm in pantaloni, insa destept... totusi, l`ati lua de sot? Nu cred ca ati fi fericite langa un asa "mascul feroce"
SuperPont întreabă: