Bineinteles ca se uita, nu e interzis prin lege!
Le place un fund masculin in armonie cu intregul corp si, in plus, compara ceea ce vad cu propria zestre fizica... ochiul omului indrageste rotunjimile, indiferent ca e feminin sau masculin.
Mai mult ma uit dupa fundurile fetelor), la un baiat imi place sa privesc ochii sau mainile. Un fund plat la un baiat mi-ar placea, decat unul cu forme mi se pare un pic gay cei cu fund mare si bombat.
VandCal doamne ce nume ))))))))))))))))))))
Imi poti explica, te rog, chestia cu mainile? Sunt confuz
Ce problema ai cu numele meu? Fac putina publicitate... Am un fetiș cu mainile, probleme? Creierul tau umbla pe lună, cheamă-l inapoi ca ai nevoie de el.
mi-ai zis doar parerea...
Nu eu is ala indragostit de negru' de sub unghii
) Nu stiam ca așa umblii cu negru sub unghii...
In viata mea nu am mai vazut atata rasism intr-un singur comm ))
Ce rasism? Nu inteleg.
Macar invata sa scrii " VindCal" corect
Credeam ca asa se scrie, mersi, nu sunt analfabetă de fel.
Sa foloseste " î "la inceputul cuvantului, iar" â" in mijlocul cuvantului.
Am inteles ca moartea intreaba de ea
Scuza-ma,dar am crezut ca am comentat asupra altei persoane. Scuzele mele.
Poate intreaba dar tot de tine se ia. Ești mai frumușel și irezistibil morții.:p
Eu sunt tot persoana aia, doar ca mi-am schimbat numele.
Captain obvious )))
Da se uita, dar nu la fel cum ne uitam noi la ale lor, ele sunt atrase mai mult de piept, brate sau in mare parte de portofel, mult succes skipper
Din reflex da, dar asa NU stam sa ne uitam.
Ps : Nu suntem moarte dupa tipii care isi arata chilotii, nu eu cel putin. A da, de cand conteaza fundul unui tip?
Da recunosc...dar, cand baiatul e in fata mea si nu stiu in general mi-ar placea mai mult un baiat cu fundul plat, dar nici scandura.Insa nu prea "bombat" ca-mi face concurenta =)
monicaaa17 întreabă:
AlexEjmecheru întreabă: