Ba se poate unul fara altul eu sunt burlac de o viata intreaga si am 37 de ani n-am cunoscut nici o femeie pana acum si putin imi pasa, prietenii mei si parintii sunt cam ingrijorati ca imi place sa fiu singur dar asta e m-am adaptat la aceasta situatie si imi place cum e (Niciodata n-am avut prietena)
Multi or sa citeasca. putini or sa te inteleaga.
Da asa e. Nu trebuie sa ne oprim intr-un singur loc.
Uneori cadem prea repede cand "scaparea" este aproape
Only You...
Hai sa vedem, hmm. Daca ar fi sa ne raportam in terminologii biblice, am gasi in Vechiul Testament o informatie ce face referinta la Adam si Eva; Eva a fost facuta pentru Adam, din coasta sa proprie, la cererea sa catre Dumnezeu, deoarece se simtea singur in splendoarea Edenului. Ok... daca suntem mai pragmatici, vom gandi ca este doar o speculatie, iar cei ce sunt mai afectivi vor gandi sub alta forma...
Insa, in ceea ce priveste raporturile sociale intre indivizi, in construirea unei societati, bazate pe coruptie, auto-analiza si reorientare, pot spune ca desi avand un nivel ridicat al gradului de implicare in problemele cotidiene, omul din societatea de azi gaseste "ferestre" in care se poate implica si in viata sa emotionala.
Ca si oameni, am fost inzestrati ereditar cu un simt si o capacitate selectiva in alegerea partenerilor de viata/cuplu fie ce-o fi. 5 miliarde de oameni pe glob, si mai mult de jumate sunt numai femei - hmm. se pare ca rasa masculina va sfarsi ca pterodactilii sau raptorii
Suntem fiintze sociale, avem gusturi, preferintie si avem capacitatea de a ne orienta spre ceva ce ne atrage intr-un mod ferm.
La varsta adolescentei s-ar zice ca suferim cel mai mult dind ragoste, deoarece personalitatea este inca la stadiul de formare si nivelul vulnerabilitatii emotionalo-afective este la nivel ridicat.
Pentru foarte multi, asta reprezinta un obstacol - frica de a nu ramane singur, implicarea brusca si nejustificata intr-o relatie ink dinainte de a cunoaste suficient de bine partenerul. Toate astea reprezinta obstacolul principal pentru care individul refuza voluntar in a se implica intr-o alta relatie, de teama caracterului repeitiv a anumitor antecedente intr-o relatie trecuta.
Greseala individului este in principal lipsa unei perspective analitice asupra greselilor facute intr-o relatie - asta valabil pentru ambele sexe. minciuna, adulterul, subestimare, injosirea, compromisul - toate sunt la ordinea zilei. Aaa. ca nu exista dragoste fara compromis, asta este altceva
Si cu toate aceastea, omul ajunge sa uite ca totusi fiecare nor are si un contur auriu. Prinde o trasatura noua ca efect al suferintei sale - incapatanarea spre a cunoste ceva nou. Iar aici, evolueaza in frica - frica de necunoscut.
Si, in final devine lasitate... in loc sa se reorienteze, se ambitioneaza sa'si caute fericirea de unde a lasat-o - si aici pot da numeroase exemple de cupluri ce au avut de suferit datorita implicarii fostilor iubiti/iubite in relatie, distrugand totul. Saaau, personaje ce pareau sa aiba aceleleasi trasaturi care la acea varsta a vulnerabilitatii si lipsei de experienta, pareau incontestabile...
E greu de spus cu exactitate care sunt factorii veritabili care duc la aceste demersuri, insa. din punctul meu de vedere, omul poate sa se reorienteze. Despartirea nu-i un capat de tara. Femei/Barbati exista, har domnului.chiar e bine si recomandabil sa ne "extindem" perimentrul social, deoarece nu se stie, de unde anume ne sare norocul si de unde anume de surade cel mai dulce zambet ucigator...
Whoooops... am scris cam mult iar m-o laut valu' sry
Suferim pentru ca suntem oameni. Avem orgolii, avem Prejudecati, ne ghidam dupa Stereotipii si asa mai departe. Acum pe bune, tu daca pui mana in flacara si te arzi, a doua oara ai incredere ca nu te vei mai arde?
Pei sa stii in primul rand ca atunci cand iubesti unul dintre acel cuplu se gandeste la aoleo sa nu faca ceva.etc si de la un rahat mic se ajunge la pierdera increderii sau poate sa fie alta cale.sa te ia fata/baiatul in bataie de joc cand vede atata suflet pus iubirea la o fata daca o arati in 1 luna. ca ti mult la ea deja incepe cu mici chestii care nu le convinte baiatilor si se ajunge la ne-intelegeri sau invers. Daca a fost prima data cand ai stai cu o fata mult timp si totul a decurs intr-o relatie... iti aduci aminte ca ti-a gresit. dar pana la urma iti aduci aminte ca v-ati iubit.stiu cum e chestia asta.pana nu gasesti o fata care sa iti spuna baiathul meu! si sa te ia in brate sa te iubeasca nu poti scapa de chinul amintirilor...multe fete spun dupa aia "dar sa stii ca pe tine te iubesc" daca soune asta atunci de ce nu vorbesc despre o impacare-re-impacare! pentru ca stie ca pui suflet ca o iubesti.
concluzia e ca inainte sa pui suflet si sa i spui persoanei iubite TE IUBESC! trebuie sa o/il analizezi ceva vreme ca altfel e cam greu
sper ca te-aam ajutat cu ceva ~!~ DaNi