Daca ele fac misto si tu le zici de iubire ele zic, inca un prost ia sa il invart pe degete cum vreau eu si apoi il las sa sufere.
Buna! Difera, conteaza de la fata la fata. Unele fete si-o iau in cap si se mandresc cu asta, iar altele sau linistite in banca lor. Depinde de fata fata de care iti exprimi sentimentele.
Tu nu verifici ceea ce scrii? Fetele-plural. fata de ea singular. Dragi copii, ma innebuniti.cu incultura.Sa dispara invatamantul din Romania odata pentru totdeauna! Mai bine stam cu totii pe TPU, ne distram, facem sex...
Si propui sa ce? Sa nu ii spui ce simti? De ce? Pentru ca se intampla ca fata sa si-o ia in cap? Pai, inainte de ati arata sentimentele ( ceea ce-i normal, apropo ), observa cum este fata si te gandesti la ce sa te poti astepta de la ea.
Nu generalizezi doar pentru ca se gasesc fete care sa intre in mica ta descriere.
Nu,fetele se simt iubite,admirate,protejate, in siguranta si te vor iubi si ele pe tine, din ce in ce mai mult.
Nu poate ar fi putin flatate si emotive e ceva special sa impartasesti ce simti cu persoana pe care o iubesti e un lucru deosebit :X
Depinde de fata nu toate racteoneaza cu fite daca le arati ce simti.In general fetele sunt foarte fericite daca le spui ce simti pentru ca asa sunt sigure ca sunt iubite sincer.
In cea mai mare parte din cazuri, DA! asa ca ai grija sa maschezi astapana cand vei simti ca e momentulsa ii spui
Daca e o fata ok, nu va face asta si va pretui ce simti tu pentru ea. daca rade de tine, inseamna ca nu-ti merita sentimentele.
Daca e o fata gen fita si popularitate fii sigur iar daca e una mai normala sau ok va fi fericita ca are admiratori.
Gigiro. am scris repede, nu stiam cum sa ma exprim si uite ca nu am recitit, astfel gresind. te lauzi ca ai facut scoala si reusesti sa ma contrazici? mersi oricum