| jmarley a întrebat:

Fetele simt placere cand fac sex oral?

Răspuns Câştigător
| IREros a răspuns:

Dumnezeu nu exista stimata doamna, biserica e o afacere si un mod de control al maselor, asa a fost dintotdeauna si asa va fi pentru totdeauna. Sa va propun un simplu exercitiu, daca nu sunteti un troglodit religios faceti-mi placere si jucati-l. Sa presupunem ca de la 1 la 23 de ani nu ati auzi de nici un zeu cum ca ar exista, nu ati citit nici o carte tampita gen biblie/coran etc. La 23 de ani studiati timp de cat vreti toate religiile cititi toate cartile, cum vi s-ar parea, in care ati crede? nu v-ar bufni rasul la ele? Sau cum ar putea un zeu atotputernic atotstiutor atotcevreitu, sa judece un om crescut involuntar, indoctrinat involuntar de o alta religie, pentru faptul ca nu crede in cea a lui, el fiind ipocrit si neintervenind(este limpede pentru orice tampit, ca acel om nu are posibilitatea de a alege). Citi vechiul testament va rog si spuneti-mi ca ala e dumnezeul pe care il slujiti :"
23. De acolo s-a suit la Betel. Si pe cand mergea pe drum, niste baietasi au iesit din cetate si si-au batut joc de el. Ei ii ziceau: "Suie-te, plesuvule! Suie-te, plesuvule!"

24. El s-a intors sa-i priveasca si i-a blestemat in Numele Domnului. Atunci au iesit doi ursi din padure si au sfasiat patruzeci si doi din acesti copii. "

Scutiti-ma de astfel de prostii. Si eu am fost crescut intr-un fel, dar nu am bagat in cap ca fiind adevarat tot ce mi s-a zis.

In legatura cu subiectul "tabu" numit sex oral. Eu cand o fac cu iubita mea, nu caut sa ma simt eu bine, asta vine de la sine, scopul meu principal e sa se simta ea bine, sa aiba orgams de fiecare data daca se poate, iar pentru a ajunge acolo, o stimulez cat mai bine bine, printre care si sex oral. Nu pot zice ca imi place ce gust are acolo jos, insa va zic ca atunci cand o fac si o tin de maini, si cand vad ca ma strange cat de tare poate de placere, credeti-ma ca ma face sa imi doresc si mai tare sa o fac. Ea are aceeasi parere despre sexul oral. Nu stiu cat de multa placere ii face actul in sine, insa faptul ca eu ma simt bine, o face si pe ea sa se simta bine.

Acum revenind iar la stimata doamna, ( ca domnisoara sigur nu e), banuiesc ca habar nu aveti ce e ala orgasm clitoridian, care se obtine mult mai usor stimuland clitoristul cu buzele si limba decat cu mainile, sau ma indoiesc ca aveti idee ce e ala orgasm de orice fel.

41 răspunsuri:
| Denn28996 a răspuns:

Nu.

| Jυsтℓσяγ a răspuns (pentru PangeeaRogvaiv):

Permite-mi sa-ti spun ca tot, dar tot ce ai spus pana acum este absolut corect.
Lasa-i tu pe astia "descuiati" la minte ca astia mereu o sa ne vada ca pe niste incuiati.Si-au gasit si ei scuze acum (si ce mai scuze penibile...) ca vezi domne ca o face din iubire, ca sa ofere placere partenerului/partenerei.Interesant, sincer nu stiam ca suptul "mentei" este un semn de iubire, ce sa mai... ipocrizie d-aia infeta stii ce spun?!
Si da, este si scarbos si injostor (mai ales pentru partea feminina), iar 2 rele nu fac una buna.In fine ar fi foarte multe de spus dar la fel ca si cu religia am invatat ca nu merita sa intru prea adanc in astfel de subiecte, pur si simplu nu se merita aceasta bataie, inutila de altfel, de cap.
-Numai bine.

| jmarley explică (pentru Jυsтℓσяγ):

Legat de faza cu semnul de iubire, ce consideri tu semn de iubire?

| Jυsтℓσяγ a răspuns (pentru jmarley):

De sarutat poti sa te saruti cu oricine, de facut sex...la fel, poti sa o faci cu oricine insa o imbratisare (spre exemplu) venita din inima (la figurat vorbind) nu o mai poti primi din partea oricui.
Intelegi unde bat eu apropo?raised eyebrows
Si daca n-ai inteles nici acum atunci nu mai are rost sa mai discutam pe acest subiect.
-Numai bine.

| PangeeaRogvaiv a răspuns (pentru Jυsтℓσяγ):

Multumesc mult pentru apreciere si sustinere. Ceea ce incerc eu sa scot in evidenta prin comment-urile mele, se pare ca este luat la misto de foarte multi, asa ca este in zadar sa mai discut cu asemenea persoane, gen cel care a postat stupizenia asta de intrebare, pentru ca oricum nu va pricepe nimic niciodata, in viata lui. Ma bucur ca printre acestia, mai sunt si oameni cu capul pe umeri care il folosesc asa cum trebuie si mai gandesc.
O zi frumoasa iti doresc!
Numai bine!

| Jυsтℓσяγ a răspuns (pentru PangeeaRogvaiv):

Merci la fel.
O seara frumoasa si numai bine.

| milkywaybee15 a răspuns (pentru PangeeaRogvaiv):

Cum adică om normal mamaie, Dumnezeu a spus că să îți iubești aproapele daca tot o dăm pe religie, îl băgați la înaintare pe Dumnezeu zicând că el a lasat femeia și bărbatul.

| milkywaybee15 a răspuns (pentru PangeeaRogvaiv):

Mamaie,ești închisă bine dar bine de tot la minte

| RafaielLaur a răspuns (pentru IREros):

Prostiile astea să le spui unui prost ca tine și unui dobitoc nu la unul cu creier și cap și minte în sfeclă!

Asta spune-i la un dobitoc și cretin ca tine nu unuia cu creier cap, judecată și minte în sfecla aia!

Dumnezeu nu există la tine în capul acela de dobitoc?