Depinde si de partener cum se comporta in timpul actului sexual dar si de starea de moment fiindca nu intotdeauna ai chef de sex. Nu zic ca nu sunt si fete din astea care nu le face cine stie ce placere momentele intime dar in general si reprezentantele sexului frumos se bucura de iubirea fizica.
Aoleu... lasa-le nu iti bate capu cu ele.
Poate tie iti plac alt gen de fete, n-au de unde sa stie ele.
Dacă nu știi cum să le iei, da, e o povară. Cui ii place să fie luată dintr-o dată "la treabă" fără nimic? Și există posibilitatea să o facă din obligație pentru că unele nu au orgasm niciodată ceea ce e trist și nu prea au de ce să o facă cu plăcere asigură-te că oferi ceva bun ca să primești ceea ce-ți dorești din plăcere.
Pai si cum ai ajuns la concluzia ca femeile urasc sexul daca tu nu ai trait experienta asta?
Te-ai gandit ca poate problema e la tine si nu la ele? Adica te-au respins cu un motiv nu asa, pur si simplu.
Hmm... nu e ca si cum daca o fac cu unul bogat ii iese aluia bani din #$@%.
Nu cred ca e chiar asta motivul.
inainte sa intri intr-o relatie, tu nu astepti sa cunosti persoana respectiva sa vezi cu cine ai de a face?
Inainte sa-i consideri vinovati pe cei din jur pentru ce se intampla, uita-te putin la tine in oglinda cautandu-ti defectele si calitatile si nu ma refer la fizic.
Păi de ce te arunci cu banul, doar ca să rămâneți prieteni? Decât să spargi bani, cu diverse fete, cu speranța că te vor răsplăti, desfăcându-și picioarele, e greșit.
Mai bine, te duci la o prostituată (de apartament) și aia are tarif, și și-o pune din plăcere.
O femeie face sex din plăcere crede-mă dar trebuie să te joci un pic cu mintea lor. Și da, trebuie să țină la tine (relație). Dar nu o să fie nici una care o să zică, bă, a cheltuit ăsta mii de lei cu mine, hai să i-o dau și eu puțin, că așa e frumos; asta fac doar prostituatele și alea nu cer să le scoți în oraș.
Nu. Cele care se comporta asa nu urasc sexul, urasc sexul CU ACEL PARTENER. E o foaaarte mare diferenta.