Da,normal! Ce? Numa` voi? Exista 2 tipuri de oameni pe lumea asta! Cei care recunosc si cei care nu recunosc!
Mai este nevoie de intrebari? Normal ca si fetele se masturbeaza, e firesc, face parte din procesul de cunoastere a propriului corp.Cred ca mai intai trebuie sa te cunosti tu inainte sa te cunoasca altcineva, sa stii cum reactioneaza corpul tau la diferiti stimuli.Chiar si in cazul in care ai o viata sexuala activa se practica la ambele sexe. Daca pe voi baietii v-au lasat sa credeti fetele ca ele sunt "cuminti" si nu fac asta sa stii ca mint.In proportie de 75% s-au masturbat macar odata iar 10% sau chiar mai mult o fac regulat.
Uite ca eu nu am facut-o niciodata. Deci nu generaliza.
Fii serios, nimeni nu o face. Cu atat mai putin fetele. Nu exista oameni care se masturbeaza, nu te-ai prins pana acum?
Nu. da dc intrebari din.astea? te masturbezi tu foarte des si esti curios sa vezi daca sunt si fete ca tine?
Mda, ce sa iti povestesc, de parca fetele nu au mainile aproape de P... icioare. Am scris cu majuscula ca altfel imi modifica in ''pe''. Ah, si nu e treaba ta ceea ce fac eu in intimitate, fi v-ar intrebarile astea intime ca nu sunt obligata sa dau cartile pe fata.
Nu esti obligata sa raspunzi )
Nu sunt obligată, dar mi-e silă să citesc atâtea întrebări cretine de genul ăsteia. S-a pus de milioane de ori, hah hah.
De ce sa-ti fie sila? baiatul e doar curios si daca tot nu ai negat inseamna ca si tu faci asta.Nu te-a obligat nimeni sa raspunzi, tu te-ai oferit.
Te-ai simţi cu ceva mai câştigată dacă ai afla dacă am obiceiul ăsta sau nu? Ştii ca pot minţi. Dacă zic nu, nu o să mă crezi. Dacă zic da, crezi că mă laud, mă rog, cred că am deviat puţin.
Curiozitatea a ucis pisica. Un om inteligent ştie unde să se oprească din punct de vedere al curiozităţii şi intimităţii.
Curiozitatea a omorat pisica dar satisfacerea curiozitatii a inviat-o.
Depinde şi care curiozitate, hihi.
Draga mea, dar ce are daca zici si tu odata ceva legat de viata ta personala?
Păi cum să nu aibă? E intim, cine se respectă nu îşi expune intimitatea la tot TPU! Ştiu că nu sunt obligată să răspund, dar sunt sătulă de atâţia curioşi.