Dar voua v-ar place sa va plesnim? Ce sunteti salbatice sa dati cu palmele? Gura nu mai aveti sa spuneti, ia mana si nu mai incerca ca nu imi place?
Repede ii trag doua palmi. pai sa nu prinzi un nebun sa iti traga un pumn . Sa te vad atunci.
Femeile ar trebui sa fie mai "feminine" si sa vorbeasca frumos, sa spuna sa isi ia mana nu sa loveasca ca descreieratele.
Stai linistita, toate spun asa ca " ii trag vreo 2 palme de isi ia gandu' sau alte chestii ", dar nu e mereu asa
Stii cum e? [sunt fata]
daca ii dai cu palma. zice ca esti salbatica
daca il lasi. zice ca esti putin "..."
niciuna nu`i buna deci.
Toata lumea cu palmele, apucal si strangel un pic de obraz, iai mainile de pe sani tai si zii ca nu are voie.
eu i-as trage o palma. ce ma dupa trei intilniri te bagi la mine? daca place baiatu ar vrea respect din partea lui, vrea sa fie tratata nu doar ca un obiect sexual, poate vedea asta ca lipsa de respect.
bafta.
Daca nu e prietenul meu probabil i`as da vreo doua palme de nu s`ar vedea.acum depinde aca si tu i`ai permis. e posibil ca tu sa-i fi dat altceva de inteles. el poate crede altceva.provoaca`l la o discutie ca sa nu mai ai parte de astfel de lucruri.
Totul bine si frumos pana dupa ultimul punct :d, mie una nu mi-ar placea si i-as spune sa isi ia mana.
Ii dai o palma si spui ca asa ceva nu-i normal, e prea devreme, noi fetele nu trebuie sa ne vindem corpurile orcui...