Da, este adevarat, este ceva specific fetelor sa fie geloase, sa le bata inima tare si sa inceapa sa se rusineze in preajma baiatului de care sunt indragostite. daca nu stie inca ca il placi, atunci spune-i, iar daca stie, atunci petrece mai mult timp cu el oricarei fete i se poate intmpla asa ceva, dar asta nu inseamna ca toate se manifesta in acest fel.concluzie: esti indragostita !
Da, asa se intampla. Probabil te-ai atasat de el. Oamenii cum simt asta, gata... s-au indragostit. Nu e chiar asa. Nu zic ca nu te-ai indragostit, dar nu e neaparat.
Daaaa clar esti indragostita nebuneste de el, cred ca il iubesti deja, dragostea este foarte frumoasa atunci cand este impartasita
am patit-o si eu dar la mine nu a fost impartasita si am suferit enorm
mare grija daca nu aveti o relatie, sa nu ajungi sa suferi
e foarte important sa ii spui ce simti pentru el
mai bine incerci decat sa tii in tine
Da, si inca cum. Exista un coleg la noi in clasa de care imi place. Cand ajunge in clasa cu sora -sa cred ca nu mai rezis, imi bate inima foarte tare. Si nu stiu cum ca in preajma lui incerc sa imi controlez comportamentul, vorbesc mai frumos, nu asa de tare......cand era vorba de olimpiada de ca romana ar fi trebuit si eu sa fiu coptata dar media de semestrul trecut, 8, nu imi permitea. Cand era vorba de pregatirea suplimentara la materia asta profa de romana facea cu baiatul asta si cu doua fete, si pe baiat il aseza in prima banca cu mine, atunci inima parca imi sarea din piept, profa de romana o fi remarcat ceva da. si baiatul e foarte amabil cu toate fetele, un "cavaler ", mai ales cu mine, deci da, stiu ce simti
Si mie mi se antampla excat la fel asta anseamna ca u chiar tii la el cu adevarat si trebuie sa ati exprimi sentimentele fata de el crede-ma va fi mai bine vei vedea :*
Stie....si-a dat seama..si nu stiu daca e mai bine..adica nu s-a intamplat nimic
Nu stiu ancearca si u sa fii mai antelegatoare cu el sa fii putin mai insistenta
Uuuh... Cel mai superb sentiment : DRAGOSTEA. Doamne . ceva inexplicabil, dupa parerea mea. Si da, tu incepi sa te indragostesti. Incearca sa vezi daca si el simte ce simti si tu! Sa nu ai de suferit.
Normal ca si noua ni s-a intamplat. Mie personal, DA. A fost cea mai frumoasa perioada. O singura data m-am indragostit. A fost superb . Adevarat ca m-am indragostit de cine nu trebuia, dar asta nu mai are importanta. La inceput nu-l bagam in seama, el se tot tinea dupa mine, era atat de dulce, flori... ciocolata... vorbe dulci. etc. Pe urma, cand ma suparam pe el mergea la o fufa cu care e acum , si eram geloasa, dar eu ziceam ca nu simt nimic pentru el. ca pot sa mi-l scot usor din suflet daca vreau . Si incet incet, m-am indragostit tot mai tare. si am trait ceva de neuitat. si in sens pozitiv si in sens negativ. Cele rele nu mai conteaza, le pastram doar pe cele bune in suflet.
Deciiiii, griji cu dragostea ca nu-i de joaca draga mea :*:*