anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Fetele virgine sau care au avut doar un singur partener sunt oare mai sincere, serioase si poti face o familie cu ele de durata lunga vs fetele care au avut multi partenerii si care ti au inceput viata sexuala de mici?

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

In general fetele se cam distreazã pânã isi cam pierd toatã frumusetea intre 14-25 de ani dupa isi dau seama ca vor de fapt o familie si aleg un provider pentru un viitor copil.
Nu stiu ce sa spun din cauza hypergamiei ele vor merge din ce mai in sus pe o scarã de barbati, nu ai de unde sã sti dacã chiar si una virginã o sa iti fie fiedelã dar din perspectiva mea as alege cea virginã dar este doar un vis in societatea care trãim asa cã trebuie sa accepti femeile pentru ce sunt, nu ai de ce sã urãsti o femeie daca este curvã nu ai cum sã o schimbi.
Intotdeauna o sa plece de lângã tine nu ai ce face in legãtura cu asta, trebuie doar sã faci acelasi lucru.
Poti alege sa te intalnesti cu fete mai tinere decat tine, deoarece pot sta mult mai mult deoarece o sa te vadã ca un partener de duratã din cauza statusului mult mai mare ca ea.

49 răspunsuri:
| GaZa1994 a răspuns (pentru RAY):

Mda. Uitasem ca acolo e mai târziu. Noapte buna!

| Emma30555 a răspuns:

Nu are nici o legatura una cu alta. Orice fata e virgina prima data nu i asa? Totul tine de educatia, principiile pe care le ai, mediul in care traiesti, experientele pe care le ai. Posibil ca fetele cuminti daca la asta te referi sa si inceapa viata sexuala mai tarziu desi nu exista varsta la care sa iubesti, dar daca nu si gasesc un partener cu care sa se inteleaga normal ca vor avea mai multi iubiti. Acum si fetele se casatoresc mult mai tarziu pentru ca s au schimbat timpurile si nu are relevanta intrebarea. La ultimile nunti la care am fost fetele care se casatoreau aveau 29, 30 de ani. Una singura la 26. Trage si tu concluzia.

| Guys a răspuns:

Sunt virgina si da cred ca sunt mai serioase, adica am vazut diferenta dintre mine si o fata care a facut-o cu multi

| Eduard619 a răspuns (pentru RAY):

Aaa,pai asta a fost acum vreo 9 luni.
Doar voiam sa iti demonstrez si sa iti zic ca daca e virgina jos nu inseamna ca gura sau c**ul ei sunt neatinse.

| Ethenya a răspuns (pentru RAY):

Mentalitatea ta este foarte, foarte invechita. Suntem in secolul 21, majoritatea persoanelor nu au un "provider".
In primul rand, ce te face sa crezi ca toate persoanele isi doresc sa isi intemeieze o familie?
In al doilea rand, de ce crezi ca o persoana si-ar dori sa aiba sau ar avea nevoie de un "provider"? Si desigur ca te-ai referit strict la femei. Majoritatea femeilor din ziua de azi lucreaza, apropo.
Modul in care generalizezi lucrurile este destul de ingrijorator.

"De ce exista zona prieteniei? de ce ne tineti acolo?"
Notiunea de "friendzone" vine de la ideea ca baietilor/barbatilor ce se comporta dragut li se datoreaza o relatie romantica sau sex. Idee care este ridicola.

| RAY a răspuns (pentru Ethenya):

Vrajeli feminime

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Foarte mare dreptate ai, sarbatorii fericite man

Hai sa te contrazic, desi ma m plictisit sa discut pe subiecte de genul, ca nu ajung nici unde, fete sincere sunt ca fulgi de zapada vara

Mentalitatea ta este foarte, foarte invechita. Suntem in secolul 21, majoritatea persoanelor nu au un "provider".
vrei sa imi spui ca sunteti atrase fizic de toti barbati? toti barbati va atrag fizic,desi noi suntem sexul frumos,wow,ceea ce afirm e confirmat si de voi,va place doar de uni barbati care sunt masculini,frumosi,alfa dar pentru o relatie preferati un tip cuminte,de treaba,nu e nici o iubire in asta,nu e nici o idee invechita,e realitatea, inclusiv studiile dovedesc ca fetele prefera masculi macho pentru sex iar un baiat cuminte pentru o relatie
In primul rand, ce te face sa crezi ca toate persoanele isi doresc sa isi intemeieze o familie?
cand am afirmat eu asa ceva?

In al doilea rand, de ce crezi ca o persoana si-ar dori sa aiba sau ar avea nevoie de un "provider"? Si desigur ca te-ai referit strict la femei. Majoritatea femeilor din ziua de azi lucreaza, apropo.
Modul in care generalizezi lucrurile este destul de ingrijorator.

de ce ti ar dori? pentru ca stie ca cu ala alfa nu se poate o relatie serioasa, asa ca alege opusul lui, plus ca fetele au un ciclu si sunt atrase diferit de anumiti barbati in perioade diferite ale ciclului

"De ce exista zona prieteniei? de ce ne tineti acolo?"
Notiunea de "friendzone" vine de la ideea ca baietilor/barbatilor ce se comporta dragut li se datoreaza o relatie romantica sau sex. Idee care este ridicola.

asta e cea mai mare minciuna, ce relatie, sex, pur simplu te folosesti de el la nevoie atat

| RAY a răspuns (pentru Guys):

Wow o virgina pe TPU, asta da minune mare, cred ca mai mult conteaza caracterul fiecaruia, vezi cazul eduard 619

| RAY a răspuns (pentru Eduard619):

Ce sa faci man asta e, macar ai desvirginat o, vezi si partea buna

La ce te referi prin fete sincere?

"cand ajungeti la 25-30 de anii va compromiteti cu un proider ca sa faceti o familie" atunci ai afirmat ca toate persoanele isi doresc o familie.

Nu exista un tip de barbat care sa-i placa oricarei femei. Persoanelor diferite le plac lucruri diferite. Nu poti afirma ca toate femeilor le plac barbatii "masculini, frumosi, alfa", la fel cum nu poti generaliza ~50% din populatia lumii in acest fel. De asemenea, nu poti clasa barbatii in doar doua categorii: alfa si beta.

Nu ai raspuns la intrebarea mea, ci doar ai inceput sa te plangi. Prin provider presupun ca te referi la un breadwinner a.k.a a person who earns money to support their family, typically the sole one.

"fetele au un ciclu si sunt atrase diferit de anumiti barbati in perioade diferite ale ciclului"
Um, wtf? Sunt fata si pot afirma 100% sigur ca nu asa stau lucrurile.

Si din nou nu ai raspuns la ceea ce am spus, ci doar ai inceput sa vorbesti despre ceva complet diferit...
Am zis ca nimeni nu datoreaza o relatie amoroasa sau sex nimanui, asa ca notiunea de friendzone e ridicola, iar tu ai spus ca pur si simplu "ma folosesc de el la nevoie". Sper ca ai auzit de prietenie?

Ai o mentalitate plina de prejudecati si sper ca in viitor sa privesti lucrurile mai deschis si sa realizezi ca oamenii sunt mai mult decat niste simple stereotipuri, pentru ca acum te aproprii ingrozitor de mult de gandirea unui incel.

Mi am pierdut aiurea, e ceva normal, nu stiu de ce ti am scris, nu aveam ce face posibil, acelasi vrajeli, minciuni feminime

Sa numai imi raspunzi, ca de astfel de minciuni nu am nevoie

Ce vrajeli? Ce minciuni?

Oricum, nu stiu de ce scrii asa, dar te rog lucreaza la exprimarea ta. Cateodata imi este greu sa inteleg ce vrei sa spui.

Minciunii gen, nu am vazut niciodata o fata sa stea cu un baiat pentru banii lui

Aceea nu era o minciuna si faci referire la un raspuns cu totul separat.

Si daca te incalzeste cu ceva, nu am vazut nici baieti care sa stea cu fete pentru bani.
De ce ai impresia ca le este mai caracteristic fetelor sa stea cu o persoana pentru bani?

De ce primesc asa greu notificarile

Mie cateodata imi apar greu raspunsurile. Cred ca este de la TPU.

| Adry05 a răspuns:

Nu are absolut nicio legatura. Nu stii in ce context si-a pierdut o fata virginitatea. Daca insa e genul care n-a pus nici pret pe ea si in general are placerea asta de a schimba barbatii, da, cu o astfel de fata sunt mai mici sansele sa poti avea ceva de durata. Dar virginitatea nu inseamna neaparat sa ai si moralitate, principii.