Buna,pai e posibila si o sarina desi nu prea cred...slabe sanse. Poate e vorba de vreo infectie sau ai vreo dereglare hormonala,oricum inainte de menstruatie fetele au secretii albe si sanii devin durerosi la atingere si umflati,poate ca iti va veni menstruatia dar se mai intampla sa intarzie.
Eu zic sa mai astepti sa vezi daca iti vine,daca nu fa-ti un test de sarcina,sau prezinta-te la medicul ginecolog ca sa vezi despre ce e vorba mai exact, exista mai multe posibilitati.E posibil de asemenea sa ai vreo infectie urinara, poate ai racit la ovare.
Este posibil sa fie vorba si de o sarcina, e posibil sa fie vorba si de vreo infectie urinara, sau vreo boala contactata. Du-te la ginecolog si afla care e problema, Sigur nu e in regula!
Tu sigur ai luat o boala venerica de la el, sau, in tot cazul, o infectie serioasa...deee,prezervativul e scump... dar il platesti mai tarziu cu o sacosa de biberoane!
Da, e foarte posibil sa fie vorba de o sarcina, e timpul sa faci testul.
Daca vrei sa te linistesti cu sarcina fa un test de sarcina. sau daca iese negativ du-te la ginecolog sa vezi ce se petrece cu tine
Heyyy prima oara cu prezervativ e foarte dureros
dar vreau sa mai astept un pic pentru ca poate sa fie si din cauza stresului
Mdea, posibel sa fie din cauza strsului ca te gindesti numai la asta, eu am facut aceasta prostie de 4 ori si neprotejat dar nu am avut usturimi. este cam riscant fara prezervativ si de multwe ori zic ca o sa am unul cu mine si ttot nu ma tin de cuvint si cind ajung la momentul dat uit si iat fac neprotejat. sper ca va fi ultima data pentru mine dar vezi sa fie si pentru tine)))
Mai degraba este vorba de o infectie cu transmitere sexuala, probabil blenoragie. Prietenul tau avea boala si ti-a transmis-o si tie. Trebuie sa te duci urgent la giencolog pentru tratament, bolile astea sunt destul de grave si lasa sechele severe daca nu le tratezi imediat.
In plus, trebuie sa va faceti analize serioase. Este probabil ca aceasta boala sa fie insotita si de altele, asimptomatice (HPV, sifilis, HIV, hepatita B, C).
Am facut si testul de sarcina o iesit negativvvvv:X
cred ca este vorba de vreo raceala jos
SI eu am patit la fel cu usturimile, insa acum mi.au trecut. Nu cred ca este vorba de o infectie, ci mai de graba este de la prezervativ eu una asa am patit:*