| CrazzyDoll_9353 a întrebat:

Feteleee :d la ce varsta ati facut'o prima data :-s? si mai ales cat de mult va durut? :-ss

10 răspunsuri:
| Pissy a răspuns:

La 16 ani. Nu doare ingrozitor. Cel putine pe mine nu m`a durut asa de tare. big grin.Este o durere care nu poate fi descrisa.Iti trece prin tot corpul.

| ?ec?????l? a răspuns:

@Dayuskki de unde drk sti ca doare sau nu daca esti virgina O_O? straight face laughing.

| Daysukki a răspuns:

Daca te referi la sex, eu am 14 ani si nu am facut-o. dar stiu ca nu te doare deloclaughing. cel putin daca fata se excita nu o doare pentru ca se secreta un lichid si este mult mai usor si mai comfortabil de bagat aiahee hee. daca fata nu este suficienta de excitata o doare destul de tare.gen viol, parerea mea

| Daysukki a răspuns:

тecнιннιla, am citit in carti asta, de aia stiu si stiu si de la o tipa mai mare care si-a tras-o deja. nu conteaza daca is virgina, ceee adica tu crezi ca eu nu stiu pentru ca eu sunt virgina. mai bine te-ai dezvirgina la capu ala gol a tau. si ca sa stii sunt o tona de metode prin care poti sa aflii din astea, doar citind, nu sa traiesti experiente din astea pe viu, si te razi ca proasta. de unde ti-ai tras tu pareri de astea, din SH daca te prinzi cu neuronii aia a tai atat de expirati

| lola a răspuns:

Depinde de persoana si cat de excitata este.Nu e corect ce a spus Daysukki.Nu la acea durere te referi tu.Pe mine nu m-a durut f tare. A fost ca si o durere menstruala la inceput apoi s-a diminuat dar tot a fost putin disconfort. Din cate am auzit depinde si de starea in care esti, daca esti agitata sau crispata [este normal] sunt sanse mai mari sa te doara.

| lime_3980 a răspuns:

@doctorul9595radu daaaaaa, cat de incurajator e raspunsul tau!laughing) acum toata lumea vrea sa incerce!

| valy1233 a răspuns:

Pai, daca ai pus intrebarea banuiesc ca vrei sa te f. u. t. i, ei bine, dai bataie ce mai stai ca de aia ai pus intreabarea si o sa afli daca te doare sau nuwinking

| GTFORetard a răspuns:

E ca durere de masea... Te doare dar nu vrei sa ti`o mai scoatatongue...

| doctorul9595radu a răspuns:

Doare foarte rau dar... incearca si cat mai tandru

| lidutSa a răspuns:

PaRtea cu doreRea prin tot corpu a lui Pissy (+100)... e o dureRe care provoaCa placere as spune eu. Am facut In aceasTa vara 16 ani si am inceputo in aceasTa toamna. Da parTea cu dureRea nu o poTzi descrie ca pe fieCare o doare diferiT si s nu uiTz depinde enorm d emult de cine e norocoSu... pa succeS