La 16 ani. Nu doare ingrozitor. Cel putine pe mine nu m`a durut asa de tare. .Este o durere care nu poate fi descrisa.Iti trece prin tot corpul.
Daca te referi la sex, eu am 14 ani si nu am facut-o. dar stiu ca nu te doare deloc. cel putin daca fata se excita nu o doare pentru ca se secreta un lichid si este mult mai usor si mai comfortabil de bagat aia. daca fata nu este suficienta de excitata o doare destul de tare.gen viol, parerea mea
тecнιннιla, am citit in carti asta, de aia stiu si stiu si de la o tipa mai mare care si-a tras-o deja. nu conteaza daca is virgina, ceee adica tu crezi ca eu nu stiu pentru ca eu sunt virgina. mai bine te-ai dezvirgina la capu ala gol a tau. si ca sa stii sunt o tona de metode prin care poti sa aflii din astea, doar citind, nu sa traiesti experiente din astea pe viu, si te razi ca proasta. de unde ti-ai tras tu pareri de astea, din SH daca te prinzi cu neuronii aia a tai atat de expirati
Depinde de persoana si cat de excitata este.Nu e corect ce a spus Daysukki.Nu la acea durere te referi tu.Pe mine nu m-a durut f tare. A fost ca si o durere menstruala la inceput apoi s-a diminuat dar tot a fost putin disconfort. Din cate am auzit depinde si de starea in care esti, daca esti agitata sau crispata [este normal] sunt sanse mai mari sa te doara.
@doctorul9595radu daaaaaa, cat de incurajator e raspunsul tau!) acum toata lumea vrea sa incerce!
Pai, daca ai pus intrebarea banuiesc ca vrei sa te f. u. t. i, ei bine, dai bataie ce mai stai ca de aia ai pus intreabarea si o sa afli daca te doare sau nu
PaRtea cu doreRea prin tot corpu a lui Pissy (+100)... e o dureRe care provoaCa placere as spune eu. Am facut In aceasTa vara 16 ani si am inceputo in aceasTa toamna. Da parTea cu dureRea nu o poTzi descrie ca pe fieCare o doare diferiT si s nu uiTz depinde enorm d emult de cine e norocoSu... pa succeS