Cam mult vrei tu asa daca vin si teroristii iti fura banii primiti de la musafiri.
Visezi ca nu ai nici un fel de griji...visezi din nou cu ochii deschisi nu ti se pare ca tintesti cam sus? fundita?
Asa este Ela ai dreptate cei care zic nu sant rai, uite eu sunt baiat bun si zic ca pana iti gasesti printul sa vii sa te instruiesc ca doar nu te vei casatori incepatoare, tu trebuie sa fii profesionista ca stii si tu vorba aia, "meseria este bratara de aur".
Buna.Ca sa fiu sincera mie nu mi-ar placea sa-mi vada toata lumea nunta pentru ca totusi...este ceva in familie si intre prieteni si noh...chiar nu vreau sa ma vada tot globul cum dansez si ce gesturi fac eu.fundita? :*
Draga mea printesa, care isi viseaza printul "VViliam"noapte de noapte, probabiliatea sa se intample e redusa, dar totusi toata lumea are voie sa viaseze. Deci sa revenim la intrebare, nu sunt sigura daca mi-as dori fiindca am 12 ani si nu mi-e gandul la casatorie, dar candva, in viitor nu sunt sigura ca mi-ar placea deoarece nu este genul meu.
Deci funda o dai simplu,cauti aici raspunsul meu,si apare o funda in drept, si daca apesi la oricine pe ea, ii vei da funda
Simplu
Funda?:d
Am si eu o intrebare de la ce crezi tu ca e asa bunoc print Williams? hai sincer ca is curios
scumpyk_6371 întreabă: