| elasexygagica a întrebat:

Feteleee v-ati dori ca nunta voastra sa fie transmisa in direct asa cum e nunta regala a bunocului print Wiliam:X si a superbei Kate:X. Eu una mi-as dori sa imi urmareasca tot globul nunta mea love struck. Da doamne sa-mi gasesc si eu print asa bunoclove struck

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce misto ar fi fato :X mergi la Burlacul :X e dracutz ala :X abia astept sa te vad pe toate posturile de TV la nunte :* pup

17 răspunsuri:
greece12
| greece12 a răspuns:

Doamneeeeeeeeeeeeee!
Multi hranesti, putini traznesti!

| mgtow a răspuns:

Cam mult vrei tu asa daca vin si teroristii iti fura banii primiti de la musafiri.

| elasexygagica explică:

Voi care ziceti ca nu, nu mai mintiti si recunoasteti ca v-ar place tongue

| IngerulSiDraculTau a răspuns:

Visezi ca nu ai nici un fel de griji...visezi din nou cu ochii deschisi laughing nu ti se pare ca tintesti cam sus? fundita?

| vlaaddd a răspuns:

Vrei sa fi printesa p*lii mele? Ca sa te urmareasca tot globu' nu e alta love struck

| Allexis a răspuns:

Ce fite de copil cretin ai...

| Hombre a răspuns:

Asa este Ela ai dreptate cei care zic nu sant rai, uite eu sunt baiat bun si zic ca pana iti gasesti printul sa vii sa te instruiesc ca doar nu te vei casatori incepatoare, tu trebuie sa fii profesionista ca stii si tu vorba aia, "meseria este bratara de aur".

| pwp a răspuns:

Intr-un fel as vrea happy
poate ma casatoresc cu tatal lui Wiliam happy

| ĄŇÐİ a răspuns:

Buna.Ca sa fiu sincera mie nu mi-ar placea sa-mi vada toata lumea nunta pentru ca totusi...este ceva in familie si intre prieteni si noh...chiar nu vreau sa ma vada tot globul cum dansez si ce gesturi fac eu.happyfundita? :*

| Miley a răspuns:

Si eu as vrealaughing.Dar este greu sa fi printesa/print.

| UrbanNinja a răspuns:

Mai viseazawinking

| UrbanNinja a răspuns:

Si eu as dori sa mi se strice tv`u cand e nunta tha laughing

| JustMelavJustMe a răspuns:

Draga mea printesa, care isi viseaza printul "VViliam"noapte de noapte, probabiliatea sa se intample e redusa, dar totusi toata lumea are voie sa viasezewinking. Deci sa revenim la intrebare, nu sunt sigura daca mi-as dori fiindca am 12 ani si nu mi-e gandul la casatorie, dar candva, in viitor nu sunt sigura ca mi-ar placea deoarece nu este genul meu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Daca viliam ala e bunoc insemna ca eu sunt superman, ale naibii cotzoharle numai la printzi va e gandul rolling on the floor Doamne sa nu care cumva sa-i asculti ruga ca nu mai corespund la biserica cu nimic laughing

| Adita_8424 a răspuns:

O intrebare, care "nunta" a ta?

| NicusorYo a răspuns:

Deci funda o dai simplu,cauti aici raspunsul meu,si apare o funda in drept, si daca apesi la oricine pe ea, ii vei da fundawinking
Simplu
Funda?:d

| Dop_4750 a răspuns:

Am si eu o intrebare de la ce crezi tu ca e asa bunoc print Williams? hai sincer ca is curios laughing

Întrebări similare