| cristian_2492 a întrebat:

Feteleor cum v-ar placea sa fiti dizvirginate

7 răspunsuri:
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Inainte as vrea sa imi dea luna de pe cer, sa semneze un act din care reiese ca daca ma paraseste o sa moara subit, sa ma ia cu alai de nunta si sa tina 3 zile ca in povesti, sa imi declare dragostea lui la fiecare 5 minute...blah-blah-blah!

Daca se intampla, se intampla natural, fara cine stie ce artificii, ca nu alea conteaza. Dragostea lui e cea mai importanta!

| gigiro a răspuns:

Cu o pastila!

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

O fată este foarte delicată/Trebuie să o tratezi cu tandreţe/Să îi spui şoapte dulci de dragoste.../Şi având în vedere faptul că ar fi prima eperienţă/Ar trebui să fie unică/Pentru că nu se uită niciodată/Nu-ţi vei ainti cum a fost a doua, a treia oară/Doar prima/N-ar strica o noapte romantică/Petale de trandafir/Lumânări/Şi toate cele/Dar pentru a ajunge la asta, trebuie să ai parte de încredere şi sentiment pe deplin/Încredere oarbă/O fată trebuie să aibă siguranţa zilei de azi şi a celei de mâine/Nu să găsească pe cineva care să-şi atingă scopurile meschine, iar apoi să plece din viaţa ta/Sunt foarte multe de spus aici/Dar timpul e preţios/Şi contează fiecare secundă petrecută în plus, sau în minus...Baftă!

| doinitza12 a răspuns:

Pai mai intii o noapte romntica de neuitat cu flori, luminari si de toate si apoi desigur toate vin de la sine.important baiatul sa fie grijuliu cu tine

| xuanbou a răspuns:

Cu degetu` laughing

| yumii a răspuns:

de mă-ta devil

altecva mai vrei sa stii? puppy dog eyes

| pitikot_5531 a răspuns:

Cu vibratoare fetelor

Întrebări similare