Româncele sînt foarte materialiste, deoarece sînt sărace, nu au după ce bea apă.
Prima data pe o fata o atrage aspectul, insa daca in timp il cunoaste mai bine pe acel baiat sa stii ca felul in care se comporta conteaza cam 70 la suta! portofelul e doar ceva ce nu conteaza prea mult. poate doar in proportie de 10 la suta atunci cand fata te iubeste sincer.
Si aspectul si comportamentul, pentru ca degeaba e frumos daca e un nesimtit Si cu banii, stai chill ca daca exista iubire adevarata pe fata respectiva o sa o doara fix in cur cati bani ai tu :d
Toate conteaza, bineinteles. dupa parerea mea un baiat atractiv este un baiat educat, care stie sa lege doua cuvinte si sa se exprime frumos, nu doar cu tine ci si cu restul oamenilor. Aspectul conteaza la prima vedere, dar daca ajungi sa cunosti o persoana foarte bine, aspectul nu mai e atat de important. Dupa parerea mea, grosimea portofelului nu conteaza in adolescenta, in schimb daca are o varsta +23 ar fi un plus pentru el sa aiba ceva bani in buzunar daca are ganduri serioase cu o femeie.
Mi s-a ridicat parul in cap. Mai am 2 ani si pe urma va trebui sa platesc pentru un sarut. De ce nu m-am nascut femeie? Sa mananc si sa beau de pe buzunarul prostilor?
Sti, toti au un fel de a fi nu stiu cum sa iti explic... de exemplu el poate sa fie cel mai ipocrit om si sa aiba un aspect grozav si te indragostesti sau invers.. si sa iti spun sincer trebuie sa te intereseze cat de putin si grosimea portofelului
Aspectul dar si comportamentul si cum vorbeste [sa nu fie unu care sa nu fie in stare sa zica 2 vorbe]
AlexiaIordache întreabă: