| 69AnonimuS69 a întrebat:

Fetelor: 1. Ce inseamna baiatul perfect pentru voi?
2. Cum trebuie sa fie prima intalnire sa fie perfecta?
P.S.: Vreau DOAR fetele sa raspunda. Nu ma intereseaza raspunsul baietilor...
P.P.S.: Dau funda la cele mai indetaliate raspunsuri. Anume unde sa o duc, cat sa stam, primul sarut? etc...

Răspuns Câştigător
| Keith a răspuns:

Bun,eu acum iti voi vorbi din punctul meu de vedere si din experienta.
1.Baiatul perfect pentru mine este cel care ma respecta, ma intelege, iarta si ma iubeste, si normal sa arate si bine pentru ca de asta te atasezi prima data cand intalnesti pe cineva, te atasezi de fizic dupa care cu timpul de suflet.
2. Vorbind prin prisma mea prima intalnire cu viitorul meu sot a fost intr-un bar unde l-am gasit beat crita laughing dar am ras cu el cum nu am ras cu nimeni in viata mea.In legatura cu prima ta intalnire perfecta, pai merge intr-un restaurant sau undeva la un picnic, unde ti se pare tie convenabil.De stat puteti sa stati cat vreti daca aveti amandoi subiecte comune de discutat, daca nu va plictisiti unul de celalalt, iar primul sarut nu trebuie sa fie neaparat la prima intalnire, vei stii tu cand e momentul potrivit sa o saruti.P.S. Nimeni nu e perfect.Bafta!

| 69AnonimuS69 explică (pentru Keith):

Felicitari! Funda!

14 răspunsuri:
| BlackheartQueen a răspuns:

Buna!
1. Baiatul perfect pentru mine inseamna baiatul amuzant, simpatic, misterios, inteligent. Baiatul care tine la mine si imi este alaturi.
2. Fiind prima intalnire ar trebui aleasa ca locatie o cafenea sau o terasa, deoarece se poate coversa mai usor, dupa parerea mea. Nu pot spune ca exista un tipar anume dupa cum mi-ar placea sa decurga prima intalnire. Iti pot spune doar ca mi-ar placea ca sarutul (daca exista) sa vina la final, sa nu vorbeasca de aventurile pe care le-a avut, sa nu se laude, sa nu fie conversatii seci.
Lucrurile merg de la sine. happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista "baiatul perfect"winking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna! Pai depinde ce fel de fata e, mie insumi imi place in parc intr-o zona linistita. Depinde: daca aveti ce discuta stati mai mult(cam o ora, doua) daca nu jumatate de ora. De la prima intalnire nu merge chiar primul sarut amana-l pana pe la a 2 sau a 3.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu exista perfectiune

| gingergirl1 a răspuns:

1.Nu exista baiatul PERFECT,dar poti vedea perfectiunea in cineva,imi plac baietii cu ochii caprui si freza ingrijita! si sa fie glumet si simplu love struck Sa nu ma insele, mesaje de noapte buna laughing Sa fim ca cei mai buni prieteni, asta conteaza, adica sa fie la baza increderea!
Bun, 2 intalnirea perfecta! Sincer,de cand ma stiu am visat la o intalnire sub clar de luna,adica o patura,locul potrivit,noi doi si stelele! Dar ma rog,"oamenii normali"se duc in parc, cinema, pizzerie, cofetarie si etc
Cel mai accesibil ar fi sa o duci in parc, poate o plimbare cu barca thinking Si sarutul...eu prefer sa fie sponatn happy

| Danysan a răspuns (pentru gingergirl1):

Ce te faci daca afli ca e Broscoiul cel viclean :-p ....si sare apoi in lac- e?laughing

| AndyLavy a răspuns:

Depinde de fata, depinde ce ii place cum ii place si ce fel de persoane ii plac. degeaba ti-as spune eu ca una din caracteristicile unui baiat perfect este simtul umorului, daca respectibei fete, cu care te vezi tu ii place unul mai la locul lui si asa mai departe. trebuie sa o cunosti pe ea, sa o intrebi sau sa deduci din comportamentul ei. fiecare e diferit si are propriile gusturi, nu poti compara perfectiunea vazuta prin ochi tai cu cea vazuta prin ochii altora.

| unknøwn a răspuns:

O prea arzi cu "perfectul" ăsta care nici măcar nu există.

Răspuns utilizator avertizat
| diavolitadulce a răspuns:

Baiatul perfect? Atunci cand iubesc cu adevarat un baiat el devine perfect pentru mine, lucru care mi s-a intamplat pentru prima data :3 dar am doar 14 ani asa ca nu pot sa te ajut in privinta asta. in orice caz, este important sa ii arati ca iti pasa, sa fi atent la ea, sa o respecti. intalnirea perfecta? nu stiu, depinde de gusturile fiecarei fete. important e sa fie intr-un loc dragut si linistit sa va puteti cunoaste mai bine, in nici un caz sa o duci la un meci sau mai stiu eu ce astfel de locuri aglomerate. Primul sarut? Fa-o sa rada si atunci cand vei simti ca si ea este relaxata si ca incepe sa se apropie de tine fa pasul cel mare! Mai departe. Tine de aprecierile fiecaruia happy Bafta!

| IoIo11 a răspuns:

Atat iti spun - baiat perfect nu exista, ca ne place noua sa-l consideram ''perfect'', asta e altceva!

| 69AnonimuS69 explică (pentru IoIo11):

Ma refeream la figurat... Ma refeream cum trebuie sa ma comport...

| lavyyy_6110 a răspuns:

Baiatul perfect. pai
1. fizic vorbind conteaza mai putin, adica sa fie mai inalt ca mine si de preferat cu ochi frumosi, maini mari si o dantura frumoasa
2.sa fie inteligent, amuzant, creativ, romantic si diverse calitati care sa il faca placut
3 intalnirea perfecta...pe o terasa eventual la etaj la un restaurant, cu lumanari si un peisaj superb :d