| Alecslisios a întrebat:

Fetelor acum sincer la un baiat este importatna si freza ca sa fie dragut sincer sincer? funda pentru cel mai bun raspuns

9 răspunsuri:
| Hmmmm a răspuns:

Mda...suntem o tara plina de oameni superficiali. e tragic!
nu, pentru mine nu conteaza atat timp cat e curat si nu pute.nu as iesi cu un boschetar.in rest...
imi e mila de voi!

| AliceHappyGirl a răspuns:

Depinde. Unora le sta bine, altora nu. In general le sta bine cam tuturor baietilor si este important. Asta arata ca au grija de ei.
De ex ieri a venit un coleg la scoala fara sa isi fi facut freza (de obicei mereu si-o facea) si ii statea aiurea, parca nu era el.
Deci este important. happy

| PandaCrusher a răspuns:

Pentru mine este importanta...big grin

| ILoveRockelle75 a răspuns:

Da :*
iubi daca nu ai prietena da-mi mesaj smug
poate se starnesc scantei happy

| Squmppaaaa a răspuns:

Pt mine e f importanta freza dar am invatat ca nu prea conteaza atata timp cat e rau si fara sufelt.la un baiat trebuie sa apreciez intelegerea si onestitstea. dar freza e totusi importanta. fundita:*:*:*::X:X:X

| MisSToXiC a răspuns:

Da:x:x:x:x:x:x:x
iubitu meu seamana cu justin bieber:x:; x:x:x:x:XX:X:X:X:X; X:x;
http://www.zuum.ro/pagina.php?id=1053

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Depinde de fata.pentru mine sincer e importanta prima impresie dar freza nu e ceva extreme de important...cred ca modul cum e imbracat conteaza mai multtongue dar cel mai important este cum esti cu adevarat. de fapt cine esti...restul nu mai conteazawinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da normal... fara freaza esti ca un copil de gradi.

sa fim seriori eu una nu m-as uita niciodata la un baiat fara o freaza interesanta

| Ane_1146 a răspuns:

Pt mine e foarte importanta si freza...aspectul parului, modul in care e aranjat face ca, atat fetele, cat si baiatii sa fie ff schimbati.