Georgiana, mi se pare ca te "bagi" in seama... textul este prea lung...nimeni nu intelege nimic..."las-o moarta", nu te da "fitoasa"... sparge balonul de deasupra capului tau si revin-o pe pamant...intra in sufletul tau, asa micut si vanitos, cum este el, si fii desteapta...invata gramatica limbii romane...sigur, ea fi, mult mai greu, dacat ochiadele aruncate de tine si sangele din nas de la baieti...ai vrut discutii... le ai...
Nu stiu ce sa-ti spun ca nu am reusit sa inteleg ce ai scris. Cred ca o explicatie mai "literara" ne-ar fi de ajutor.Lasa-i sa se bata si tu pune mana pe carte.
Esti in clasa a5a, din cate am inteles...eu nici nu stiam ca exista baieti pe atunci. Invata, lasa-i in pace si daca nu inteleg... karate cu ei
Ar trebui sa fi mandra ca se bat baietii pentru tine.Esti sigura ca asta chiar e o problema pentru tine? Sau doar voiai sa ne spui si noua cat de iubita esti tu? ...Eu nu cred ca ai fost sanctionata de directoare nevinovata fiind.
Inteleg de aici, ca doi baieti te plac si ei se bat pentru tine dar tu ai putea sa vb cu baiatul de te sacaie si sai explici ca nu vrei sa ai o relatie cu el... poate va intelege dar daca tu dai pumni nu se va rezolva nik.asa ca fa ce tiam spus sau gaseste o solutie rezonabila dar nu uita sa scrii putin mai bine ca nu se intelege nimic... fara suparare
Mda... dupa cate am reusit eu sa deschifrez esti foarte iubita mai fetita mai bine invata sa scrii si sa iti sterci mucii de la nas inainte sa fii cu vreun baiat asta era vb profei mele eu zic sa nu iti ei atatea aere in cap. vai cai baieti s-au batut pentru tine. stii nu trebuie sa crezi ce e in telenovele )