Uite, al meu e clasa a 12 a si ne vedem doar la sfarsit de saptamana, insa m-am obisnuit. O sa plece la facultate si sigur o sa ne vedem si mai rar.Ma sperie si pe mine gandul ca vom pierde ceea ce avem, dar nu se poate altfel, amandoi trebuie sa isi faca un rost in viata.
Daca tine relatia-bine, daca nu- n-ai ce face, ca doar nu poti lupta doar tu!
Eu zic ca atata timp cat el e inca interesat de tine, te cauta, iti spune ca te iubeste, se intereseaza de tine, nu ai de ce sa iti faci probleme.Gandeste-te ca vine vacanta si o sa-l vezi mai des!
Poate ca il vezi ca el nu sufera dupa tine, dar asa sunt barbatii in general, mult mai independenti si daca ai incerca sa puni monopol pe el o sa o ia la fuga imediat!
Ai grija ce alegi!
E mai greu cu relatiile astea la distanta, dar daca te iubeste sincer, nu te va insela. este mai greu la inceput sa il vezi asa rar, dar pe urma o sa te inveti si va fi mai usor. de exemplu, mai demult eu cu prietenul meu ne vedeam doar odata la saptamana si el statea doar cam la vreo 30 km de mine. eram foarte ocupati, eu cu scoala, el cu lucrul. bine acum ne vedem des, dar cateodata trec si 3-4 zile si nu il vad. nu trebuie sa fii suparat ca e departe si ca te-ar putea insela in orice moment. trebuia sa ai incredere in el, uite asa vei vedea daca chiar tine la tine sau nu
Sunteti niste dragute, merci frumos pentru raspunsuri.Sunt de aceeasi parere daca chiar ma iubeste nu este distanta un impediment, eu i-am spus si cand a plecat ca nu ma intereseaza ce face acolo numai sa nu aflu, incerc sa nu ma mai gandesc la lucruri aiurea care imi starnesc gelozia si totul va fi ok.Va pup
anonim_4396 întreabă: