| maya_2986 a întrebat:

Fetelor ajutati-ma...sunt cu un baiat de3 luni, avem aceeasi varsta 22 de ani, ne intelegm f bine nu ne-am certat niciodata si mereu avem subiecte de discutii cand ne vedem si radem f mult impreuna, mai exact suntem pe aceeasi unda ce ma dezamageste pe mine este faptul ca a plecat la facultate acum in alt oras si ne vedem mai rar c-am la 2 saptamana sau o data pe luna, vorbim la tel, dar cand stiu ca e acolo si umbla f multe fete dupa el nu imi este totuna dar na ma gandesc ca e al meu si nu ma intereseaza"celalalte"pe dinauntru parca "tot ma roade ceva"adica gelozia, lui nu ii arat ca sunt geloasa, el e genul care nu prea spune daca are vreo problema sau ceva tine in el, in rest mi-a tot spus ca ma iubeste, Ideea e ca nu stiu cum sa fac sa dureze relatia noastra daca el e acolo si eu aici.Cu telefoanele nu il stresez tocmai ca il las sa se simta liber in capitala, nu vreau sa il sufoc sau sa il controlez, poate va aprezcia asta ca are libertate sunt intelegatoare si nu prea sunt genul sa caut nod in papura sa gasesc ceva de cearta.Vine acasa la 2 saptamana sau o data pe luna, stiu ce e in capitala si ca am concurenta. Dati-mi un sfat va rog.

Răspuns Câştigător
| I'mPerfect(a)! a răspuns:

Uite, al meu e clasa a 12 a si ne vedem doar la sfarsit de saptamana, insa m-am obisnuit. O sa plece la facultate si sigur o sa ne vedem si mai rar.Ma sperie si pe mine gandul ca vom pierde ceea ce avem, dar nu se poate altfel, amandoi trebuie sa isi faca un rost in viata.
Daca tine relatia-bine, daca nu- n-ai ce face, ca doar nu poti lupta doar tu!

Eu zic ca atata timp cat el e inca interesat de tine, te cauta, iti spune ca te iubeste, se intereseaza de tine, nu ai de ce sa iti faci probleme.Gandeste-te ca vine vacanta si o sa-l vezi mai des!

Poate ca il vezi ca el nu sufera dupa tine, dar asa sunt barbatii in general, mult mai independenti si daca ai incerca sa puni monopol pe el o sa o ia la fuga imediat!

Ai grija ce alegi!

2 răspunsuri:
| andreea_9470 a răspuns:

E mai greu cu relatiile astea la distanta, dar daca te iubeste sincer, nu te va insela. este mai greu la inceput sa il vezi asa rar, dar pe urma o sa te inveti si va fi mai usor. de exemplu, mai demult eu cu prietenul meu ne vedeam doar odata la saptamana si el statea doar cam la vreo 30 km de mine. eram foarte ocupati, eu cu scoala, el cu lucrul. bine acum ne vedem des, dar cateodata trec si 3-4 zile si nu il vad. nu trebuie sa fii suparat ca e departe si ca te-ar putea insela in orice moment. trebuia sa ai incredere in el, uite asa vei vedea daca chiar tine la tine sau nu

| maya_2986 explică:

Sunteti niste dragute, merci frumos pentru raspunsuri.Sunt de aceeasi parere daca chiar ma iubeste nu este distanta un impediment, eu i-am spus si cand a plecat ca nu ma intereseaza ce face acolo numai sa nu aflu, incerc sa nu ma mai gandesc la lucruri aiurea care imi starnesc gelozia si totul va fi ok.Va pup