Draga mea, stiu ca nu iti este usor, dar alta solutie nu exista decat sa lasi timpul sa treaca, sa incerci sa te implici in tot felul de activitati si sa-l lasi pe el in urma pentru ca nu merita iubirea ta. Daca intr-adevar el ar fi fost al tau, daca el ti-ar fi fost sortit, fii sigura ca acum erati fericiti impreuna. Dar se pare ca exista altcineva pentru tine...Nu trebuie sa disperi, la un moment dat vei gasi acea persoana care intr-adevar iti va demonstra ca merita sa fie langa tine si care te va face cea mai implinita.
Lasa-l in trecut pe fostul tau prieten. Daca el a considerat ca ii este mai bine fara tine, este decizia lui si trebuie sa o accepti...Indreapta-ti atentia si privirea spre alte persoane din anturajul tau.sunt convinsa ca exista o gramada de baieti care ar merita sa le acorzi o sansa.
Multa bafta
Buna.Si eu sunt in situatia ta, dar sa stii un lucru:timpul vindeca orice rana si rezolva toate problemele.
Daca el are alta iubita, uita-l, orienteaza-te spre alt baiat, crede-ma ca nu merita, oricum mai devreme sau mai tarziu tot va veti desparti daca v-a impacati.De uitat 100% nu il vei uita, dar iti vei aminti de el ca fiind o amintire placuta, prima iubire, dar nu vei mai simti iubire pentru el.
Intrerupe orice legatura cu el si incearca sa cunosti si alti baieti si cine stie, printre ei se afla si unul care sa te merite.
Bafta!
Pai arata-i ca nu iti pasa nu iti pune la status versuri triste sau chestii de genu, dar nici te iubesc. fi indiferenta pentru ca indiferenta doar cel mai tare si eu acum 6 luni m-am despartit de prietenul meu si s-a intors acum sa ne impacam si nu am vrut ( chiar daca in adancul sufletului imi doream din tot sufletul) nu am vrut pentru ca nu merita si mi-a zis ca merge sa se intalneasca cu o fata am fost foarte indiferenta cu el si a 2-a zi mi-a zis ca nu a mers la nici o intalnire a vrut doar sa imi arate mie ca lui i merge bine si sa imi faca in ciuda, i-am zis ca nu a reusit, dar adevarul e ca nu mai puteam de ciuda. incearca sa iesi cu prietenele tale, fa-ti prieteni noi, iesi la cumparaturi, ajut-o pe mama ca sa nu stai singura pentru ca singuratatea te face sa te gandesti la el chiar daca iti doresti sa stai sungura iesi cu fetele, radeti, distrati-va, iesi cu rolele/bicicleta sau chiar fugiti prin parca, razi din tot sufletul tau si fi fericita, doar o viata ai si viata ta nu se rezuma la un baiat.
ps: dupa baieti si autobuze sa nu fugi niciodata pentru ca vin altele
ai grija de tine si stai linisita ca roata se intorace si tot la tine vine o sa vada ca nimeni nu te poate inlocui
pussi
Si eu m`am despartit de fostul meu prieten tot acum 6 luni, tot a fost prima mea iubire... Am fost impreuna 1 an. Tot nu l`am uitat, inca il iubesc, dar fac tot posibilul sa il uit. Acum sunt cu un alt baiat, sunt atasata de el intr-un fel insa mereu cand sunt cu el ma gandesc la fostul prieten. Nu vreau sa il ranesc, si nu voi face asta, insa sper ca cu ajutorul lui il voi uita.
Trebuie sa ai rabdare, pana la urma il vei uita, sunt persoane care uita dupa ani intregi, si ncii atunci nu uita indeajuns. Vei gasi pe cineva care va ocupa locul lui, chiar daca nu il vei iubi ca pe fostul, va fi acolo cand vei avea nevoie. Daca el s`a despartit de tine inseamna ca nu si-a dat seama cat de iubit era, deci nu ai avea motiv sa te mai gandesti la el. Gaseste pe cineva care sa stie sa iti aprecieze adevarata valoare si care sa te faca fericita pentru faptul ca il iubesti si pentru ceea ce esti, nu pe cineva care nu stie sa te aprecieze. Bafta:-x
Ei bine in primul rand continuati viata ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat. Daa e posibil sa ma crezi cretina ca iti propun asta, insa ce crezi ca rezolvi daca inca stai in limba dupa el? iti spun eu:tie iti provoci durere pentru ca tu ai fost si continui sa fi atasata de tipul asta. iar lui i dai satisfactia de a se crede mare macho. te rog...va crede ca a castigat premiul pentru ca ti-a frant inima.
Mergi inainte si uita-l.Refati viata asa cum a facut si el. Daca el a putut tu de ce nu? Nu cred ca are vreo putere sau alte draceni.
Evita-l iar daca va intalniti fata in fata, pur si simplu fi tu insati dara fara a-i arata durerea ce te sfasie.
Incearca sa te impaci cu prietenul tau, ca nu a meritat sa te certi cu el din cauza nataraului::
Fi puternica, orice lucru are rezolvare.Mai devreme sau mai tarziu.
Nu fi trista ca el are o iubita, gandeste-te la fata aia ca posibil va trece prin ce ai trecut tu, si ti se va face rau crede-ma.Lasa=l pe el cu aventurile lui si fa-ti tu viata ta cum crezi tu de cuviinta.
Dar nu-i da satiscatia de a te vedea la pamant.
Bafta:*:*
beausingurlamasamea întreabă: