Sincer...mi ar fi dat lacrimile de bucurie si as fi sarit in bratele lui, m as fi simtit mai ceva ca o vedeta si iubita
Mi ar fi placut sa fiu in locul iei.Mi-e imiplac lucrurile simple daca le faci din inima, dar ceea ce ai facut tu e de vis.M-as fi simtit cea mai implinita fata.
Deci pot sa zic ca e cea mai tare chesti pe care am auzit-o. Te felicit pentru ideea originala. Daca mi-ar face mie asa ceva prietenul ar fi super tare. Iubita ta e norocoasa
Acum, dupa c am implinit 1 an jumatate, ea s-a lasat influentata de un fustangiu... si a fost in stare sa se intalneasca cu el, dar nu a facut-o. a zis ca o atrage cv la el si ca nu stie ce vrea. ciudat nu?
Wow ce frumos:d:X multumesc si altele(asta as fi zis ) fff frumos din partea ta imi place ideea
Waiiii cred ca in locul ei as fi fost in al 9-lea cer i-as fi ssarit in brate si las fi sarutat si as fi inceput sa plang pentru gestul acesta minunat. e fffff buna idea ta. te felicit pentru creativitate se vede ca chiar o iubesti pe acea fata. felicitari sa fiti fericiti si sa va iubiti mult de tot :*:*:*:* ps. ea cum a reactionat?
Jack99 întreabă: