| Yguaze a întrebat:

Fetelor am o intrebare pentru voi:, as vrea sa stiu cum ati reactiona la urmatoarea chestie: eu am o iubita. intr'o zi am facut 300 de gulgute cercetasesti si am cumparat 300 de lumanari. cu astea am scris mare pe un teren de handball "te iubesc!" o vost seara, in fiecare gulguta am pus cate o lumanare si o iesit super k lumea. voi cum ati reactiona? app am legat'o la ochi inainte sa o duc la teren! deci cum ati reactiona daca ati fi fost in locul ei?

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Sincer...mi ar fi dat lacrimile de bucurie si as fi sarit in bratele lui, m as fi simtit mai ceva ca o vedeta si iubita

| auroraa a răspuns:

Incredibil de frumos, am face sex chiar acolo big grin

| floricika_1940 a răspuns:

Mi ar fi placut sa fiu in locul iei.Mi-e imiplac lucrurile simple daca le faci din inima, dar ceea ce ai facut tu e de vis.M-as fi simtit cea mai implinita fata.

| Ammy93 a răspuns:

Deci pot sa zic ca e cea mai tare chesti pe care am auzit-o. Te felicit pentru ideea originala. Daca mi-ar face mie asa ceva prietenul ar fi super tare. Iubita ta e norocoasa

| DenissA15 a răspuns:

M-as fi bucurat.

| Yguaze explică:

Acum, dupa c am implinit 1 an jumatate, ea s-a lasat influentata de un fustangiu...straight face si a fost in stare sa se intalneasca cu el, dar nu a facut-o. a zis ca o atrage cv la el si ca nu stie ce vrea. straight face ciudat nu?

| Kiissa a răspuns:

Wow ce frumos:d:X multumesc si altelehappy(asta as fi zislaughing ) fff frumos din partea tahappy imi place ideeabig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

F frumos! eu as fi foarte placut surprinsa happy

| 10051989 a răspuns:

Waiiii blushingblushing cred ca in locul ei as fi fost in al 9-lea cer i-as fi ssarit in brate si las fi sarutat si as fi inceput sa plang pentru gestul acesta minunat. e fffff buna idea ta. te felicit pentru creativitate se vede ca chiar o iubesti pe acea fata. felicitari sa fiti fericiti si sa va iubiti mult de tot :*:*:*:* ps. ea cum a reactionat?

| Yguaze explică (pentru 10051989):

Pai era fericita, dar dupa 4 luni (avem 1 an jumatate acum) si exact acum a vorbit cu altcineva si era in stare sa se intalneasca cu el.straight face si mi-a zis ca nu stie ce vreasad. asta s-a intamplat acum recent. eu sunt primul ei iubit!

| ttina a răspuns:

Eu cred c e un gest frumos din partea ta!