Asta depinde de fiecare. Raspunsurile o sa fie oricum impartite. O sa fie fete care o sa-ti zica, ca li se pare stresant, si altele care o sa-ti zica, ca e chiar un lucru dragut. Eu sunt de parere ca e frumos sa o suni, sa ii dai mesaje sa vada ca te intereseaza, ca o iubesti, dar sa nu exagerezi. In sensul ca daca se intampla sa nu va vedeti intr-o zi sa zicem, o suni o data, de 2 ori, de 3 ori, de 5, dar nici sa exagerezi, sa o suni din ora in ora, pentru ca te asigur ca pentru oricine ar fi un lucru stresant si obositor. Binee, nu mi se pare normal sa-ti vorbeasca urat si sa-ti zica sa o lasi in pace. Iti poate spune asta intr-un mod mai frumos si politicos. Dar ti-am mai spus, chestiile astea sunt diferite la fiecare persoana. Deci, cel mai bine ar fi sa vorbesti cu ea, fii deschis si comunicati intotdeauna. Intreb-o cum ii place sa fii, si incearca sa fii asa. Sunt convinsa ca daca devii indiferent si nu o mai suni decat o data pe zi, nu-i va convenii deloc si te va vrea la fel din nou. Baftaa, oricum;*
Nu, ar fi chiar dragut sa existe barbatii care sa se preocupe in felul asta, nu in mod obsesiv evident
nu cred..sunt in aceeasi situatie, si i-am spus ca este prea gelos si prea stresant cu telefoanele, si prin felul lui de a ma "proteja" ma indeparteaza de el...imi fine la mine era si mai rau, ma suna din ora in ora sa vada ce fac si ma tinea cate 20 de min daca nu mai mult la telefon si daca vroiam sa ies afara cu fetele pe la 5, 6 facea crize ca dc ies la ora asta ca s-a intunecat, aiurea nici mama nu imi face asa(ea imi zice sa mai ies si eu pe afara sa ma plimb, sa ma distrez, sa ies prin cluburi, etc)mda..si mentionez am 18 ani, imi fine vad ca a lasat-o mai moale cu chestile astea, si e mult mai bine asa
Cred ca daca mar cauta tot timpul ar deveni stresant, nu-mi plac DELOC baietii obsedati...pana la urma avem nevoie si de libertate.
parerea mea
Pai e bine sa comunici cu ea dar intr-o masura nici prea mica, nici prea exagerata. Trebue sa fi langa ea cand are nevoie de tine.Nu fi mereu cu ochii pe ea ca va cred ca esti gelos sau ca nu ai incredere in ea.
KatiMe27 întreabă: