| moesia a întrebat:

Fetelor, am o intrebare pentru voi... Dupa cat timp ati facut-o cu prietenul vostru?

Răspuns Câştigător
| Tobeornottobe a răspuns:

Eu inca nu am facut`o cu prietenul meu.bine ca deja avem 2 luni. e mult prea devreme. dar nici nu ne grabim.ne e bine impreuna.ne distram mult.sa zic asa."nu prea avem timp" si de sex.adica ne umplem timpul cu altceva.sa ajungem sa ne cunoastem foarte bine. oricum nu e un timp anume dupa care sa o faci cu prietenul.totul depinde de voi.si sa va dati voi seama ca tsinetsi unu la altu si va iubiti.si apoi o sa vina totu de la sine.chiar si sexu`.

te pup.

6 răspunsuri:
| monyk a răspuns:

Buna, am fost cu el un an si nu am facut-o, si ne-am despartit pana la urma din cauza ca nu am vrut sa fac sex cu el, dar e mai bine asa, nu am facut-o nu ca nu l-am iubit, dar simteam ca nu e momentul si ca nu prea pot avea incredere in el, mi-am dat seama ca bine am facut c anul am acceptat, am realizat ca nu ar fi meritat...

| pysi a răspuns:

1 an si 2 luni

| yuppy a răspuns:

6 luni

| oscar a răspuns:

Dupa 3 saptamani si st cu el de 6 ani si un pic, fa-o cd simti ca vrei, nu te mai gandi ce o s urmeze, traieste clipa, dk simti ca vrei sa o faci fa-o si gata!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am facut-o cu prietenul meu dupa 6 luni si un pic. Dar a meritat.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa 5 luni