1. Te dezbraci, și dacă arăți cât de cât ok, 99% reușești.
2. Îi îmbeți/droghezi.
3. Ești dăștept șî amuzant, mâncați-aș!
*elasexygagica mode dezactivated*
Cel mai bine ii sa te doreasca fara sa faci tu vreun efort,,, nu o sa-l atragi deloc daca te daruiesti! Pe un baiat il atrage fata care se lasa greu,, nu care ii pica in pat fara ca el sa faca ceva!
Eu ma refeream.la al doilea punct...tu crezi ca o fata ar trebui sa se ofere pe tava unui baiat? Ce mi-ai spus tu mai spus sunt fite,, intr-adevar o fata nu trebuie sa fie fitoasa ci sociabila,, dar nici prea sociabila pentru ca voi v-o luati in cap!
Nici tu nu ai inteles rasp meu.nu intrebea ea la 2.cum ii faceti sa va pice in pat.nu am vb deloc de pct unu...intr-adevar.nu trebuie sa stati dupa noi.dar nu e frumos.ca o fata sa i propuna unui baiat.Te culci cu mine? Fata e fata si baiatul baiat
Buna in general pentru adulti chestiile astea vin de la sine! Destul sa ii vezi privirea si se intelege ceea ce vrea partenerul.1- In mare parte a cazurilor il tintesti cu privirea si vezi daca iti raspunde la fel. 2-Trebuie sa ii sti punctul slab si sa ai habar cum sa il cuceresti. 3-nu prea se mai folosesc replici destul sa va cunoasteti si vine totul de la sine!
Bananacantareata87 întreabă: