| Maniacu777 a întrebat:

Fetelor am si eu o intrebare pentru voi... Dc preferati un iubit de varsta mai mare adica o fata de 14 ani cu unu de 18?

13 răspunsuri:
| Libelle a răspuns:

Exact...gandeste si mai matur unul de 18, se comporta altfel decat un pusti de 14 care cu totii stim ce are in cap.

| TąNyą a răspuns:

Păi majoritatea sunt mai maturi şi nu ştiu altfel...

FantaSZy.

| lextim a răspuns:

Crezi tu ca toate prefera baietii mai mari?

| LoveToHate a răspuns:

Pai.se comporta mult mai frumos, iti demonstraza ca te iub, nu te face sa suferi, te apara cand ai necazuri! nu stiu...eu asa cred ca altfel nu imi pot explica dc o fata de 14 ani se uita la unu de 18 ani!

| Daiana_1431 a răspuns:

Parerea mea? Mi se par mai maturi. Dar nu toti, ar fi frumos prea bine.

| Puxy:X a răspuns:

Poi cei de 14 ani nu cred ca stiu sa tina la o fata un baiat mai mare gandeste mai matur si crede-ma ca stie sa puna suflet intr-o relatie!

| Fatacuochicaprui a răspuns:

Buna, in cazul meu, prefer baietii mai mari deoarece gandesc mai matur, au grija de noi mereu, iar pana la urma varsta nu conteaza, important e ceea ce simti cu adevarat, iar intrebarea asta cred ca ar trebui sa le'o adresezi sh baietilor, dc vor o fata mai mikutsa?thinking

| AsianDramaAddicted a răspuns:

Pentru ca fetele sunt mai mature bine nu eu da majoritatea

| bd0893 a răspuns:

Eu am 17 si am umblat cu baieti de 15-16. nu mi se pare o problema. daca e matur. daca are si alte subiecte in afara de metin/fifa/sex si pot vorbi cu el despre ce pot vb si cu un tip de 20 e oklaughing

| euAnk a răspuns:

Pentru ca in ziua de azi si cum bine stii si tu baietii se maturizeaza mai greu decat noi fetele, iar cei de varsta noastra pur si simplu ne plictisesc, sunt prea copilarosi si uneori nici nu stiu cum sa se poarte cu o fata, in afara de cs, metin, fifa si alte chestii din astea nu stiu unii baieti...nu zic de toti ca mai sunt si cazuri in care un baiat de 15 ani chiar are o gandire cat de cat matura, asta este parerea mea.

| No name_4527 a răspuns:

Pentru ca asa ne simtim noi mai in siguranta... si nu prea sunt de-acord cu o diferenta atat de mare, de ex eu am 12 ani si am un pr de 14 ani... si doar nu ii luam sa ii crestem, cum ar fi ca eu la 12 ani sa am un pr de 10 ani? laughingrolling on the floor deci. plz

| Roxana_1723 a răspuns:

Pentru ca baietii se maturizeaza mai tarziu ca fetele.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce naiba ar putea sa faca cu unul de 14? laughing