| Ando1dul a întrebat:

Fetelor aspectul fizic este asa de important pentru voi? Adica un baiat trebuie neaparat sa arate foarte bine pentru a va placea sau nu cereti "perfectiunea"(din punctul vostru de vedere)?

Răspuns Câştigător
| XyYx a răspuns:

Din punctul meu de vedere cel mai mult conteaza sufletul. Daca are un suflet bun si stie cum sa se poarte, cum sa reactioneze in diferite situatii, sa fie dulce si tandru, dragastos si intelegator, pentru mine e baiatul perfect.

Insa acum sa fim sinceri, intr-o oarecare mica masura conteaza si aspectul fizic. Insa eu una, pun accentul pe suflet. De prietenul meu m-am indragostit pentru ca mi-a placut cum gandeste, cum se poarta, insa cu timpul am inceput sa ma indragostesc de el total, si fizic. Am inceput sa ii observ toate trasaturile pe care le are, si au inceput sa imi placa toate.
Cand iubesti iti place totul la persoana de langa tine, ai face totul pentru ea, iubesti si aerul pe care il respira iti vine sa saruti pamantul pe care calca.
Pentru mine el e cel mai frumos din lume, cu toate ca inainte mi se parea un baiat normal, nici prea frumos dar nici urat. happy

Insa de multe ori ce e frumos la exterior la interior e praf. Dar din pacate in ziua de azi mult se uita doar la fizicsad trist

15 răspunsuri:
| wolder a răspuns:

Pentru mine nu conteaza asa de mult aspectul fizic si cred ca sunt una din putinele fete pentru care nu conteaza ambalajul exterior.
Insa mi se pare foarte important comportamentul baiatului, cum se comporta cu mine si cu cei din jur. Cum gandeste, ce vrea sa faca in viata si ce pasiuni are - lucrurile astea conteaza in relatia mea cu el.

| RAY a răspuns:

Femeile pun pret mare pe banii decat pe aspect fizic bine si el conteaza, pentru ca fara banii nu ai nimic

| Azµre a răspuns:

Ambalajul se pare să conteze mai mult decât conținutul... dar după cum ai văzut și în magazine nu întotdeauna ceea ce e bine prezentat și ce e scump este și bun...

| Dariusuu a răspuns:

In ziua de astazi conteaza mai mult ambalajul decat interiorul.

| XyYx a răspuns (pentru Dariusuu):

Da, din pacate pentru unii conteaza doar ca fata sau baiatul sa arate foarte bine. Nu se mai pune accentul pe bunatate, pe gandire, ci din pacate multe fete pun accentul pe bani, pe masini, pe haine scumpe, pe patratele, iar baietii pe silicoane, 1-2 kg de fond de ten (ca sa fie perfecta ca o papusa)laughing), corp 90-60-90, mai mult dezbracata decat imbracata. Nu ii mai intereaseaza ce au in cap, nu ii mai intereseaza nimic. Trist sad

| Liliana1981 a răspuns:

Cred ca pentru fiecare dintre noi prima data conteaza impactul vizual. Dupa aceea, la o cafea, incepem sa analizam personajul si din alte puncte de vedere.

| IREros a răspuns:

Multe fete iti vor zice si din cate vad zic, ca pentru ele conteaza sufletul etc. Dar nu iti vor da sansa sa iti cunoasca sufletul daca nu arati cat de cat bine, ipocrite maxim(nu generalizez dar o mare partebig grin).

| abNb a răspuns:

Fa-te cocalar si vezi cum vin toate la tine... asa e in ziua de azi.

| Banyik_Ionutzz_1998 a răspuns:

Voi vreti cu masina, patratele,... noi cerem femeile doar sa aiba forme si fata

| Mada96Madutza a răspuns:

Poi in primul rand, perfectiunea nu exista.Si in al doilea rand, pentru mine nu conteaza chiar atat de mult aspectul fizic. Ceea ce conteaza cel mai mult este sa te intelegi bine cu persoana iubita si sa fi fericit alaturi de acea persoana.

| loryiii a răspuns:

Hmm din punctual meu de vedere, aspectul nu e mereu asa de important. Dar acum e doar parerea mea. Am prietene care daca tipu nu are 1, 80 sau patratele si etc etc nici nu se uita la el. Da bine ma degeaba are de toate daca nu ai ce vorbi cu el.

| SyndicateW a răspuns:

Da conteaza aspectul unui baiat, arata mult mai bine langa o masina frumoasa, majoritatea mai ales astea cu varsta intre 15-18 ani isi doresc prieten cu masina ca sa fie plimbate si sa se laude la celelalte.

| sSakuraSs a răspuns:

Poii,nu prea conteaza nu trebuie naparat cu patratele sau stiu eu ce chesti.Fiecare fata cu gustul ei la baieti la unele le palce cu partatele si alora le palce sa fie sab da nu schelet si nici gras.Da asta nu conteaza! Conteaza falul in care te porti cu o fata.

| FanChimii a răspuns:

Va 'cacati' atat pe voi cu 'sufletul'. Fiti serioase! daca ar fi sa alegeti intre un gras de treaba si unul cu patratele, etc dar strengar, fiti sigure ca cel gras ar putea sa se duca dracu! oh go on