| JustEdy a întrebat:

Fetelor Asta e Intrebare Pentru Voi:Ce Culoare Va place la baieti:parul, Culoarea parului din cap laughing si a ochilor, comportamentul... Dau Fundita la cea mai Sensibila Fetita:X

Răspuns Câştigător
| CarmennnLove a răspuns:

Pai sincer pentru mine nu conteaza "combinatia ". Trebuie sa fie in armonie sa aiba trasaturi frumoase si un comportament adecvat :d. Noi, fetele avem nevoie de un baiat care sa ne asculte, sa putem comunica deschis cu el.

19 răspunsuri:
| TeooTeo a răspuns:

Parul saten-deschis
ochii albastri love struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cei mai faini sunt cei blonzi cu parul ca de aur si cu ochi albastri ca marea si sa te topesti in ei cred ca iti place raspunsul meu dar nu am cont scuzesad

| vrrra a răspuns:

Blond cu ochii albastrii :X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mda buna intrebare...par brunet, ochii albastri, comportamentul...sa nu lase de dorit.

| valutsy a răspuns:

Daca esti cu un baiat, il place si te place cred ca cel mai mult conteza comportamentu` si mai putin culoarea parului sau a ochilor...asa cred eubatting eyelashes

dar acum sincera sa fiu mie imi place baietii cu ochii albastrii si daca are si parul blond e si my binehappy

| Nextone a răspuns:

Parul saten frumos aranjat si ochi albastrii sau verzi.Ca si comportament trebuie sa fie atent, iubitor si sa te faca sa te simti speciala sa iti arate ca ai ceva in plus fata de celelalte fete, sa te sustina in tot ce faci, sa iti dea o anumita sigurantahappy

| ascovit a răspuns:

Mdeahee hee

nu cred ca o sa obtin fundahee hee

insa nu ma abtin sa nu iti raspund.

culoarea parului :sa fie un saten deschis :-X:-X:-X
culoarea ochilor : caprui
comportamentul : sa fie un baiat indraznet, visator, comic, sportiv, dar sa si invetehee hee, sa nu fie fustangiu, sa fie fidel.

mda...asa spun eu. da ce stiu eu la 12 ani ai meilaughing? cine stie cum se nimereste?

insa asa cum am scris imi placehee hee; 00 =p~

| Mauve a răspuns:

Brunet cu ochii verzilove struck
sau
Blond cu ochii albastri:*

| FataCuChitaraMunților a răspuns:

Brunet/Înalt/Cu ochii albaştrii/Dar tot ce contează la un băiat este să aibă un comportament şi o educaţie adecvată, să ştie a respecta o domnişoară/Însă ce nu va putea fi egalat sau înlociut vreodată este sufletul unui băiat/Cel pentru care trudesc mii de fete/El alegând-o doar pe aleasa inimii lui...

| melyyy a răspuns:

Cand e vb de par si de ochi as avea 2 preferintebatting eyelashes
1.par blond ochi albastrii :X
2. par saten si ochii caprui sau de ce nu verzi ( dar mai rar baiat cu ochi verzi sad )
oriqm mie una nu-mi plac baietii cu parul cret big grin
comportament? hm... imi plac baietii mai "rai" sa spun asa, dar care sa stie sa ma iubeasca :X:X imi place sa ma faca sa rad big grin iar cand sunt trista prefer sa nu faca ceva ca sa ma inveseleasca, ci pur si simplu sa ma ia in brate si sa stam asa ceva timp day dreaming
sa-ti spun ceva si despre aspectul fizic? nu-mi plac cei cu muschii laughing dar nici aia slabanogi sau foarte grasi laughing combinatie big grin sa aiba un aspect placutwinking
pff acest gen de baiat nu cred ca exista...mdea...visez si eu laughing

Răspuns utilizator avertizat
| justme_3711 a răspuns:

Brunet cu ochii caprui love struck

| Crisu a răspuns:

Cum imi place? Sa aibe 2 maini si 2 picioare. Intr-adevar imi plac unele combinatii gen par-ochi, dar nu conteaza asa de mult culoare parului si a ochilor. Imi place parul brunet cu ochii albastrii sau cu ochii verzi. Si comportamentul, pai sa stie sa se comporte cu o fata. thinking

| ViseInCulori a răspuns:

Ador baietii cu ochi verzi si bruneti. Dar degeaba sunt frumosi foc, daca comportamentul unora lasa de dorit.happy

| DeyutsaDeyutsa a răspuns:

Imi plac cei bruneti cu ochi verzi:X:Xhappy...sa te pierzi in ochii lui:Xhappy
sa fie sensibil, sa vb frumos nu ca cei din zilele astea, sa fie mai finuti, sa nu injurehappy...sa fie slabutshappy, sa sarute binehappy. nu prea timid dar totusihappy. prea mult strica(ma refer la tupeu). cu gusturi bune la hainehappy

| Raluca_5813 a răspuns:

Blond cu ochi verzi!:X
Si... mi-a luat ceva sa il gasesc, dar a meritat cautarea!=p~
Fundita?big grin

| SoRandom21 a răspuns:

Par negru sau saten drept, ochi negri negri umm sa ma respecte, sa fie sensibil, romantic, sa ii placa chestiile ciudate si nebunesti, sa fie corect :3

| dynakiss a răspuns:

Eu nu am un ideal, nu trebuie sa aiba parul blond si ochi albastrii sau brunet si nu stiu cum, la mine conteaza sa aiba acel ceva care ma atrage, sa ma respecte, sa fie sensibil dar dur, sa se comporte frumos cu mine, sa fie romantic dar sa nu ma sufoce cu dulcegarii si chestii... si sa fie sincer si sa aiba simtul umorului.

De obicei cand vad un baiat stiu daca ma atrage sau nu, dar daca se comporta naspa nu mai imi place... :-)

| JustEdy explică:

Bravo Fetelor tongue Chiar M-ati impresionat cu raspunsurile voastre toate... Le-am citit pe toate. Deci Fundita merge la Carmen Felicitari!