| andrei11554324 a întrebat:

Fetelor, ați accepta o relație cu un bărbat mai mare ca vârstă și care este sărac, fără casă, bani etc. să-l cazați la voi acasă dacă acesta ar fi cuminte, muncitor și foarte respectuos cu voi?

11 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Tu ne intrebi de relatie sau de caz social pe care vrei sa il adopti?

| RAY a răspuns:

In primul rand mie că bărbat mi-ar fi rușine, pe bune așa pretenții ai că mascul, in loc tu sa oferi tu pretinzi ))))

| Violleta2022 a răspuns:

Categoric NU!
Nu fac opere de caritate pentru o putoare batrana si lenesa, care nu i-a placut niciodata munca, odata ce nu a strans niciodata nimic su i nici casa, masa nu are.
De ce as face asa ceva, sa-l intertin pe munca mea?
Categoric NU!

| dullcat a răspuns:

Mai mare in varsta cu cat? Cred ca iti pui problema gresit, judecand dupa intrebarile tale.Esti constient ca mutarea impreuna e un pas important, de cotitura, intr-o relatie, prin urmare nu se intampla dupa primele intalniri? Poate dura un an sau mai mult.Pana atunci ce faci?

| Mayhem666 a răspuns:

"Sarac, fara casa, fara bani" - ai descris un om homeless.
Nu conteaza daca esti fata sau baiat, toti vor zice nu la asta, iar daca cineva raspunde ca da, atunci clar minte.

| VoidEternal a răspuns:

Cele care vor zice că da, mint. Nici nu vor ajunge sa te cunoască sa vadă cum ești cu adevărat. Asta e adevărul.

| StoicAnalysis a răspuns:

Daca se oferea cineva sa intre in relatie cu persoane fara adapost, cred ca ai fi auzit pana acum. Majoritatea au boli de la conditiile si traiul pe care il au, si asigurare medicala canci. Plus ca nu are nimic de oferit. Cu cumintenia si iubirea nu pui o paine pe masa.

| Miruna333 a răspuns:

Asta ar fi act de caritate, nu relatie. Sunt maica-sa sau ce. Ala nu e barbat.

| iulia0514 a răspuns:

Categoric Nuu!
De ce? Pentru că nu am nevoie de o lepra pe lângă casa care sa traiasca pe spinarea mea!
Sa ști ca munca nu e rușine asa ca treci la munca și nu mai visa că apare Maica Tereza sa te ia acasă să-ți dea masa casa tot ce ai nevoie și tu sa tai frunze la câini.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Au făcut așa foarte multe femei bogate, inclusiv femei evreice care erau din familii bogate.

Se făcea așa în anii 1965 - 1985 și erau extrem de săraci bărbații.

Ei erau de la țară și NU AVEAU NIMIC ca avere.

Femeile aveau VILE mari care nu au fost naționalizate și aveau și câte 2 case - una femeia cumpărată de părinți și casa părinților care tot în centru era.

Bărbații foarte SĂRACI atunci și care nu aveau nimic și se însurau cu femeile bogate din centrul Bucureștiului între anii 1965 și cam 1985 cam așa arătau

https://www.google.ro/......ps?/search

| KingOoO a răspuns:

Raspunsul este categoric NU, dintr-o experienta oarecum similara.

Nu vorbim despre homeless.