| Alinamiinima a întrebat:

Fetelor, ați accepta să aveți o relație cu un bărbat tânăr care are fetișuri ieșite din comun gen să vă lege de pat, să vă pună cătușe la mâini în timp ce faceți dragoste, să-i placă să facă sex în toaletele din baruri, prin mașină, în pădure în aer liber etc?
Considerați că un astfel de comportament este ieșit din zona normalului sau din contra: vi se pare mult mai interesantă și incitantă o relație cu un bărbat de genul acesta, care să vă scoată din monotonie mereu, care să vină mereu cu idei noi în ce privește viața voastră intimă?

9 răspunsuri:
| seth2016 a răspuns:

Doar o observatie, fetisism in psihologie inseamna un atasament erotic fata de un obiect intim sau o parte nesexuala a organismului uman - chiloti, ciorapi, picior, mana de exemplu. Oamenii astia nu pot obtine un orgasm fara obiectul respectiv, nici nu au nevoie de partener.

Ce descrii tu e BDSM, un comportament mai kinky, bondage mai exact (catuse, legat de pat). Si ce spui tu este o forma foarte soft si placuta de dominare.

Dragoste in masina, padure, nu e BDSM, e doar sex in toaleta, padure sau masina laughing.

| anonim_4396 a răspuns (pentru seth2016):

Daca alina are cocoșel sub rochiță se pune că fetiș laughing

| seth2016 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ala e strap-on si se pune doar daca e multicolor si are ventuza. rolling on the floor

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu as accepta sa fac sex intr-o toaleta publica pentru ca miroase urat, e neigienic si e un loc nu tocmai intim/romantic. Valabil si pentru sexul in padure, in masina sau in orice alt loc PUBLIC.
Mai bine in dormitor, jacuzzi, piscina, sauna sau in dus, dar, repet, sa nu fie din alea publice.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Alea sunt chestii normale.nu sunt ieșite din comun.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Categoric nu! Nu-mi plac astfel de perversiuni, de fapt nicio perversiune de nici un fel.
Consider că o fată/femeie care se respectă, nu face sex într-o toaletă.winking

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Pe bune nu te cred, trebuie sa fie măcar ceva. Un muscat de ureche, trântit de perete, muscat de buza tot trebuie sa fie ceva.

| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

Fiind virgină, n-am încercat nimic din fanteziile menţionate mai sus, dar mi le-am imaginat şi am ajuns la concluzia că n-aş dori să le încerc.

| Michaeel a răspuns:

Cine ar accepta asa ceva? Suntem în Fifty Shades of Grey si nu știu eu? Dacă as avea o partenera sa îmi zică ca vrea sa ii fac din astea aș da-o dracu. Poate sunt eu de moda veche dar mi se pare o prostie.