| damian8687 a întrebat:

Fetelor, ati auzit vreodata o replica de agatat care chiar sa functioneze?

Răspuns Câştigător
Antonia_4818
| Antonia_4818 a răspuns:

Vai de cea care se lasa cucerita/agatata doar de o replica!
Sunt multe...
Una care pe mine m-a amuzat, dar nu a avut efect: " Crezi in dragoste la prima vedere...sau trebuie sa mai trec odata prin fata ta?"

8 răspunsuri:
| gabriellas a răspuns:

Numai o replica? Trebuie sa fii deja cineva pentru a cuceri o fata cu numai o replica...

| ♣ Ma®®yE [;x] a răspuns:

Trebuiesc mai multe replici, trebuie sa ai siguranta in tine, sa pari smecher, baiat de gasca. N-o sa agati pe nimeni cu o replica

| LittleZyzy a răspuns:

Nuuuuuuu

assiris
| assiris a răspuns:

Tu vrei un fel de ABRACADABRA si sa-ti cada fetele ca mustele la picioare. Trebuie sa te dezamagesc dar nu exista.
Ba sa nu mint, daca mergi probabil pe centura iti spun eu o replica: cit e partida de sex? si gata, ai agatat-o, daca bineinteles iti convine pretul. Bleahhh... >:p

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

N'am auzit o astfel de replica, dar stiu o gramada care nu merg... de ex, toate alea cu "papusa, te fac un/o?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Replica e in buzunar, depinde cat de mare si de plin e, si sigur poti agata ceva frumos
sti toate zic ca banu nu conteaza, dar in sinea lor doar la asta se gandesc

| ada a răspuns:

Eu cred ca ar trebui sa iei lectii mai degraba de la baieti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mult poti sa-ti imbunatatesti tehnicile, dar replicile clasice nu functioneaza. Poti citi aici cum sa te pregatesti cand vrei sa te duci sa vorbesti prima oara cu ea : http://adprice.ro/cum-sa-o-agat-in-parc/

Întrebări similare