Toate zic ca nu e nicio problema, dar probabil 1% sunt cu barbati mai scunzi decat ele. Si aia scunzi compenseaza probabil cu bani.
Asa ca asta e solutia, trebuie sa compensezi cu bani si eventual cu niste muschi.
Asa e viata Ray, nedreapta. Daca pentru majoritatea e destul sa fie mediocrii, unii nu au luxul asta.
Asa ca apuca-te si fa bani. Du-te pe yt, invata de exemplu dropshipping si fa-l pana iti iese, pana faci milioane de euro. Nu e ca si cum ai altceva de facut.
Daca omul obisnuit lucreaza 8 ore si vine acasa la familia lui, tu ce alternativa ai? Sa ajungi acasa si sa te joci pe pc si sa bei bere?
De ce nu ai patratele, e intrebarea? Sunt lucruri pe care le poti schimba si lucruri pe care nu le poti schimba. Ignora ce nu poti schimba si focuseaza-te pe celelalte.
Esti mic de inaltime si te frustreaza treaba asta? Eu am 1.69m inaltime si n-am avut niciodata probleme din cauza asta si conduc un logan, deci nu sunt milionar in euro cum zice domnisoara si nici penis de 20 nu am sa compensez.
M-am culcat cu o fata cu un cap peste mine doar pentru ca avusesem o altercatie cu alt barbat si greseala lui a fost ca a sarit la bataie nestiind ca am practicat Muay Thai. Deci m-a f***t pentru ca i-a placut cum ma bat. Asa ca pune mana si fa 1-2 ani de box ca nu stii niciodata ce sanse se ivesc : )))))))))))
blink50 întreabă:
HappynewCenusa întreabă: